maanantai 29. joulukuuta 2014

uusi vuosi, uudet kujeet (ja blogialusta)

Blogi-inspis on loman myötä kohonnut pilviin, ja kuten jokaisen henkilökohtaisen bloginousukauden aikana myös tällä kertaa samalla iski tarve keksiä jotain uutta. Viimeksi uudistin blogin ilmettä reilu vuosi sitten syksyllä, jolloin suunnittelin myös blogimuuttoa mutta päätin viime tingassa jatkaa vanhassa tutussa osoitteessa.

Olen blogannut reilut neljä ja puoli vuotta Bloggerissa – ensin reilun vuoden ajan vanhaa Carry on Dancingia ja nyt yli kolme vuotta tätä blogia. Bloggaaminen on rakas harrastus ja paikka kaikelle kauniille, enkä tee tätä ketään muuta kuin itseäni varten. En ole koskaan mainostanut blogiani missään, ja lukijajoukko onkin pysynyt varsin pienenä. Viime aikoina olen kuitenkin herännyt ajatukseen, että mitä jos jossain onkin ihmisiä, joita blogini ehkä kiinnostaisi, mutta jotka eivät yksinkertaisesti koskaan eksy tänne?

Sen takia blogi muuttaa vuoden 2015 alussa (eli ihan muutaman päivän kuluttua!) "ihmisten ilmoille" Lilyyn. Do you remember löytyy Lilystä TÄÄLTÄ, ja siellä pääsee lukemaan kaksi kuluneen vuoden tiiviiseen pakettiin kokoavaa postausta jo nyt! 


muuttoilmoitus

Tuntuu loogiselta aloittaa puhtaalta pöydältä ja blogipohjalta uuden vuoden alkaessa, joten vuoden viimeiset postaukset tulevat vielä myös tänne Bloggerin puolelle luettavaksi. Blogloviniin uusi osoite www.lily.fi/blogit/do-you-remember päivittyy tammikuun alussa automaattisesti, mutta muiden täytyy muistaa vaihtaa osoite itse. Vanha blogi ei muutosta huolimatta ole katoamassa mihinkään, vaan se jää näkyviin ja luettavaksi jatkossakin. Tavataan Lilyssä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti