keskiviikko 5. marraskuuta 2014

tiistaikuulumisia

duunimatka

Eilinen oli harvinaisen tekemisentäyteinen päivä: aamun salitreenin jälkeen tein töitä puoli kuuteen ja duunipäivän jälkeen pyörähdin vielä keskustassa ostamassa hiusvärin, hain kasan askartelutarvikkeita isänpäiväkorttia varten ja metsästin sopivia helykoruja huomisen black & gold -teemaiseen lauluiltaan. Pikaisen shoppauskierroksen jälkeen ehdin käväistä vartin verran kotona ennen kuin piti jo kiiruhtaa neljän tähden illalliselle Vallilaan. Ei siis ihme, että sänkyyn kaatuessa puoli yhdentoista aikaan uni tuli silmään heti.

Mun oli tarkoitus kickstartata saliprojekti kahden aamun putkella, mutta onnistuin eilen iskemään polven varsin kipeästi lipaston nurkkaan kaverin eteisessä. Eka ajatus oli, että "onhan näitä sattunut ennenkin – äkkiä tää menee ohi", enkä jaksanut huolestua enempää. No, ei se sitten parantunutkaan ihan niin nopeasti: kotiin lähtiessä portaiden laskeutuminen oli suoranainen taidonnäyte, eikä polvi tunnu paremmalta edes nyt hyvin nukutun yön jälkeen. Soitin varmuuden vuoksi YTHS:lle, ja hoitajan mukaan kyse tuskin on mistään kovin vakavasta, sillä pystyn kävelemään ja koukistamaan jalkaa suht normaalisti. En tosin jaksakaan uskoa, että yksinkertaisesti iskemällä polvi pöydännurkkaan on mahdollista tehdä kovin pysyvää tai edes pitkäaikaista vahinkoa. Rasitusta jalalle pitäisi kuitenkin kuulemma välttää, joten kuntosalikäynnit ovat jäissä ainakin muutaman päivän ajan. Harmittaa ihan älyttömästi, kun kerrankin olisi motivaatiota ja halua liikkua!

Tänään työpäivä loppuu jo puoli viiden aikaan, ja ilta on pyhitetty hiustenvärjäysprojektille sekä kodin siivoilulle ennen viikonlopun kiireitä. Tänään pitäisi myös kiikuttaa postiin isänpäiväkortti, joka on vielä toistaiseksi muutaman irtopaperin, tussin ja liiman muodossa. Iskä ei ole koskaan halunnut isänpäivä- tai synttärilahjoja vaan itsetehdyn kortin, joten askartelen sellaisen yhä edelleen joka vuosi rakkaudella. Viimevuotinen isänpäiväkortti oli koko DIY-urani paras ja rima on siis korkealla, mutta onneksi keksin tällekin vuodelle hauskan, hieman erilaisen idean!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti