lauantai 15. marraskuuta 2014

saturday @ starbucks

Kaamosmasennuksen ja dagen efterin yhdistelmä tekee yksin kotona hengaamisesta vähän turhan ahdistavaa, joten raahauduin iltapäivällä ihmisten ilmoille kirjashoppailemaan ja kaakaolle. Akateemisen hyllyjen välissä seikkaillessa mukaan tarttui de Saden Justine sekä Inside out -hömppätrilogian viimeinen osa. Tuijotin kassakuittia hämmentyneenä, kun jälkimmäiselle jäi jonkin selittämättömän superalennuksen jälkeen hintaa huimat kahdeksankymmentä senttiä!

14.50.50

Pari edellistä viikonloppua on kulunut enemmän tai vähemmän minuuttiaikataululla, joten tekee ihan hyvää viettää pari päivää täysin ilman etukäteissuunnitelmia. Kaakaon juomisen ja Espalla ohikulkevien ihmisten tuijottelun lisäksi olen tänään siivoillut, koukuttanut itseni Netflixistä löytyneeseen Reign-sarjaan sekä tehnyt ensimmäistä kertaa tällä viikolla ruokaa kotona (koskenlaskija-makaronilaatikko ❤). Aamupäivän ahdistuskin kaikkosi heti, kun astuin kotiovesta ulos!

Huomisen suunnitelmissa on aloittaa päivä brunssilla lempityttöjen kanssa, ja sen jälkeen ajattelin viettää sunnuntain yhtä rennoissa merkeissä kuin tänään. Jossain välissä pitäisi kai kirjoitella pari nopeaa työjuttua, mutta muuten voisin keskittyä lähinnä uusien kirjojen lukemiseen. Ensi viikosta on onneksi tulossa ainakin näillä näkymin ihanan rauhallinen, joten mitään shokkipudotusta arkeen ei sentään maanantaina ole luvassa sluibausviikonlopusta huolimatta.

15.01.34
15.06.47
15.02.27

Kirjoittaminen tuntuu tänään harvinaisen nihkeältä, joten taidan suosiolla katsoa vielä yhden Reign-jakson ja suunnata sen jälkeen unten maille, Toivottavasti huomenna ajatusten muotoilu sanoiksi ei ole ihan yhtä tahmeaa, sillä takaraivossa on pyörinyt jo jonkin aikaa pari postausideaa, joita nyt olisi hyvä aika kirjoitella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti