torstai 6. marraskuuta 2014

10 asiaa minusta

aDSC_1113

  1. Vielä yläasteaikoina luin satoja kirjoja vuodessa, mutta lukiossa lukuharrastus hiipui opiskelukiireiden ja entistä aktiivisemman kaveripiirin myötä. Parin viime vuoden aikana vuoden kirjasaldo on jäänyt vaivaiseen pariinkymmeneen, ja tänä syksynä olenkin yrittänyt löytää lukuharrastuksen uudelleen.
  2. Rakastan mikropossuja ja seuraan Instagramissa ainakin kolmea supersuloista possua. Kavereiden suunnitellessa koiran hankintaa haaveilen ikiomasta possusta ja vielä joskus taatusti omistankin sellaisen!
  3. Jääkaapistani ei normaalisti löydy aineksia mihinkään ruokaan, vaan käyn kaupassa joka kerta juuri ennen kokkailua. Usein valaistun tulevasta ruokalajista vasta lähikaupan hyllyjen välissä seikkaillessa.
  4. Nauran joidenkin ihmisten "suklaa ei ole karkkia" -ajatukselle, sillä suklaa on käytännössä ainoa karkki mitä syön.
  5. Suklaasta puheenollen, vannoin pitkään Fazerin Sinisen nimeen, mutta vuosi sitten lempisuklaani tittelin vei Maraboun Domino-suklaa.
  6. Käyn joskus Stockmannilla "sunnuntaikävelyllä", sillä rakastan haahuilla lähes tyhjän tavaratalon käytävillä ja kierrellä niin vaate- kuin sisustusosastollakin kaikessa rauhassa.
  7. Laukun pohjalta on aina pakko löytyä huulirasvaa ja etenkin nenäliinoja. Kroonisesta nuhasta kärsivälle iskee hätä, jos esimerkiksi pitkällä automatkalla nessupaketti on jäänyt kotiin eikä muillakaan ole paperia mukana!
  8. Olen aina ollut todella hyvissä väleissä molempien vanhempieni kanssa ja Helsingissä asuessa vaikeinta onkin pitkä välimatka vanhempiin. Odotan jo nyt joulua, kun saan viettää reilun viikon äidin ja iskän kanssa kaikessa rauhassa ilman sen kummempaa ohjelmaa.
  9. Kotitöistä inhoan eniten tiskaamista, eikä ole mitenkään tavatonta, että tiskaan kerralla viikon tiskit puhtaiden ruokailuvälineiden tai lautasten loputtua.
  10. Minua on käytännössä mahdoton tavoittaa soittamalla, sillä puhelimeni on aina täysin äänettömällä. Vilkuilen kännykkää kuitenkin sen verran usein, että esimerkiksi WhatsAppin kautta vastaan lähes aina alle kymmenessä minuutissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti