keskiviikko 1. lokakuuta 2014

arkea ja juhlaa

Viime aikoina duuniarkea ovat tasapainottaneet poikkeuksellisen toiminnantäyteiset viikonloput. Pari viikkoa sitten äidin kanssa tosiaan turisteiltiin pitkin Helsinkiä ja syötiin hyvin, ja viime viikonloppuna juhlittiin mun tupareita pitkän kaavan mukaan. Seuraava viikonloppu menee sentään vähän arkisemmissa merkeissä ja hyvä niin, sillä vapaapäivien kuluessa vieraiden viihdyttämiseen esimerkiksi pyykkivuori on kasvanut Mt. Everestiksi... Viikon kuluttua kalenteriin on sen sijaan merkattu peräti kaksi kolmen ruokalajin illallisen sisältävää juhlaa ja pari vapaamuotoisempaa tapahtumaa!  

tuparivkl

DHL kiikutti äsken ovelle paketin, jota olen odottanut jännityksellä jo pari viikkoa: cocktail-dresscodella varustettujen juhlien kasautuessa kalenteriin oli "pakko" hankkia kaveri sille yhdelle ainokaiselle tarpeeksi fancylle pikkumekolle, ja kaupoissa vallitsevan mekkopulan takia jouduin tilaamaan sen netistä. Arkeen sopivia ja smart casual -kelpoisia mekkoja roikkuu kaapissa kyllä vaikka jokaiselle sormelle ja muutamalle varpaallekin, mutta lyhyiden juhlamekkojen tilanne komerossa on ollut heikempi kuin valikoima iltapukujen suhteen (niitä on kaksi.) 

Kaikista Kiina-mekkojen tilaamiseen liittyvistä kauhukuvista huolimatta tummansininen, vyötäröltä strasseilla koristeltu mekko istuu kuin hanska! Suht epämääräisestä nettikaupasta tilaamisessa suurimpana huolena oli, että mekko on tarkoista mitoista huolimatta ihan väärän kokoinen, eikä palauttaminen onnistu samalla tavalla kuin tutuissa, länsimaisissa nettikaupoissa. Onneksi huoli oli turha, ja uusi mekko pääsee edustamaan heti reilun viikon kuluttua! 

duuniarkea

Arjessa ja juhlassa napsitut kuvat Instagramista, jossa olen viime aikoina ollut  hämmentävän aktiivinen blogihiljaisuudesta huolimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti