sunnuntai 21. syyskuuta 2014

laatuaikaa

Viikonloppu on sujunut hieman spesiaalimerkeissä, kun äiti ja yksi perhetuttu tulivat viettämään mun kanssa aikaa Helsinkiin. Samalla kokoonpanolla on joskus muinoin reissattu Wienissä, Pariisissa ja ympäri Suomea, mutta viime vuosina yhteinen tekeminen on jäänyt satunnaisiin kahvihetkiin ja lounaisiin. Tätäkin reissua on suunniteltu jo ties kuinka kauan, mutta loppukesästä otettiin viimein kalenterit kauniisiin käsiin ja lyötiin ajankohta lukkoon!

19.32.28

Ennen Helsinkiin muuttoa haaveilin Stadin huikeasta tapahtumatarjonnasta, mutta todellisuudessa arjen keskellä tulee aika harvoin hyödynnettyä edes murto-osaa kiinnostavista mahdollisuuksista. Täällä asuvien kavereiden kanssa päädytään aina tuttuihin lempipaikkoihin ja tekemiseksi riittää omalla porukalla hengailu, joten Oulu-ihmisten emännöinti on ihana tekosyy leikkiä itsekin turistia ja tutustua uusiin paikkoihin!

Kuulumisten vaihtamisen ja yleisen hengailun lisäksi tämän viikonlopun aikana ehdittiin pyörähtää Designmuseon Tapiovaara-näyttelyssä ja retromessuilla Kaapelitehtaalla. Designmuseo on ollut to do -listalla aina viime talven Henrik Ibskov -näyttelystä asti, mutta silloin muka kiireessä en ehtinyt käydä museossa. Retromessuilta käteen jäi lukuisten "hei meilläkin on toi!" -huudahdusten lisäksi vain yksi henkari, mutta kaiken kaikkiaan time well spent.

15.22.53b
20.13.52

Vieraat suuntasivat äsken kohti lentokenttää, ja loppuilta kuluu lähinnä pyykkivuoron ja hiusten värjäämisen merkeissä. Molemmat kuuluvat meikäläisen inhokkiaktiviteetteihin, mutta puhtaiden alusvaatteiden loppuminen ja kolmen sentin juurikasvu eivät juuri anna vaihtoehtoja... Viimeviikkoinen syysflunssa oli jo hyvää vauhtia menossa ohi, kunnes teki täyskäännöksen iskeäkseen yskän voimalla takaisin kovempaa kuin ennen. Tänään olisi siis tarkoitus päästä ajoissa nukkumaan – ehkä yön aikana tapahtuu ihmeparantuminen ja saan aloittaa työviikon terveenä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti