perjantai 15. elokuuta 2014

bling bling

aIMG_0099

Elokuun iltojen pimeys onnistui jokavuotiseen tapaan yllättämään, joten oman elämäni sähköasentajana päätin viimein laittaa kattolampun paikoilleen. Sokeripalalla asennettava spottivalaisimen kiinnittäminen tyssäsi heti alkuun, kun pistotulppa oli ruuvattu kattoon meikäläisen tyttö & ruuvimeisseli -kombolle vähän turhan napakasti. Minä kun kuvittelin, että ne sähköjohdot olisivat olleet se haastava kohta... Kärsimättömälle luonteelle ei toki sopinut metsästää naapurustosta porakonetta (ja haistoin sopivan tekosyyn shoppailuun), joten kauppojen viimeisenä aukiolotuntina suuntasin valaisinostoksille hakemaan helpommin asennettavaa lamppua!

aIMG_0094
aIMG_0106

Anttilassa yksikään valaisin Yki Nummen Lokkia lukuun ottamatta ei tuntunut omalta, joten epätoivoissani kipitin Clas Ohlsonille. Clasulta on aiemmin löytynyt ties minkälaisia seinäkiinnitystarvikkeita ja jokaisen opiskelijan vakiovaruste eli haalareihin kiinnitettävä muovinen skumppalasi, mutta siitä huolimatta (tai sen takia) odotukset valaisinosastoa kohtaan eivät olleet turhan korkealla. Pessimisti ei pety, mutta yllättäen löysin parikin oikeasti kivannäköistä lamppuvaihtoehtoa!

Puolen tunnin jahkaamisen jälkeen päädyin semisti överiin, kristalleilla varustettuun bling bling -valaisimeen. Sisäinen prinsessani innostuu kevyistä kristalliyksityiskohdista, mutta kokonaisuus on kuitenkin tarpeeksi moderni. Pelkäsin, että isohko valaisin olisi liiankin massiivinen ja laskeutuisi liian alas, mutta todellisuudessa se antaa kivasti ilmettä "seinänvierustoja pitkin sisustetun" huoneen tyhjälle keskiosalle. Yhden lampun valaisimessa valoteho ei välttämättä riitä pimeimmäksi talveksi, mutta ehkä siinä vaiheessa jaksan etsiä jostain porakoneen ja vaihtaa spottivalaisimeen. Ehkä. Onhan tuo nimittäin ihan älyttömän kaunis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti