tiistai 22. heinäkuuta 2014

you will find me at the end of the rainbow

Kotiuduin parin viikon Oulun-reissulta sunnuntai-iltana, mutta tarkoituksena olisi suunnata heti huomenna asuntomessuille Jyväskylään ja siitä vielä muutamiksi päiviksi pohjoiseen. Haluan ottaa porukoiden ja vanhojen kavereiden seurasta irti kaiken mahdollisen vielä ennen kuunvaihteen muuttohälinöitä ja täyspäiväduunin alkamista. Sen jälkeen vierailut kotikotona rajoittuvatkin pariin (hyvällä tuurilla) pidennettyyn viikonloppuun ennen joulua!

aIMG_5101
aIMG_5098

Kaikkien leikkaus- ja sairaslomakuulumisten keskellä en olekaan muistanut kertoa tulevasta muutosta täällä blogin puolella. Keväällä hehkuttamani unelmakämppä on pian oikeasti minun, sillä pääsen muuttamaan uuteen kotiini elokuun alussa! Pääsin katsomaan asuntoa jo muutama viikko sitten ja sen jälkeen olen ehtinyt mielikuvasisustaa tulevan kotini jo ties kuinka monta kertaa. Opiskelijabudjetilla ei ihan kaikkia kalusteita uusita näin parin vuoden välein, mutta ainakin valtava kirjahylly olisi tarkoitus vaihtaa matalampaan, tv-tasona toimivaan malliin. Asuntomessureissu sattuu siis täydelliseen saumaan, kunhan en tapani mukaan ihastuisi mihinkään turhan hintaviin sisustusratkaisuihin...

aIMG_5102

Täysin asiaan liittymättömät asukuvat ovat parin viikon takaa, mutta jäivät silloin postaamatta "koska kahdet asukuvat peräkkäin olisi blaah". (Ja melkein kahden viikon postaustauko ei ollut?) Fiftarihenkisen asun hameen olen ommellut vuosia sitten vanhasta lakanasta, ja se on edelleen täydellinen vaate kuumimpiin kesäpäiviin. 

Palataan loppuviikosta ainakin asuntomessu- ja sisustusvinkkien merkeissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti