keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

valinnanvaikeuksia

Tuleva syksy tuo mukanaan täyspäiväduunin ja säännölliset kuukausitulot. Kylterinä ja älykkäänä ihmisenä aion kipittää heti syyskuussa pankkiin keskustelemaan asuntosäästämisestä, jotta edes osa palkkapäivänä tilille kilahtavista euroista menee johonkin järkevään tarkoitukseen.

Ennen järkevän ja pelottavan aikuiselta kuulostavan asuntosäästämisen aloittamista ajattelin kuitenkin vielä, noh, tuhlata. Säästötilille on kertynyt kivasti ekstraa, ja uuden työpaikan saamisen ja koko kesän sairasloman jälken haluan hemmotella itseäni toteuttamalla jonkin monista materialismiunelmistani. Alunperin suunnitelmissa oli hankkia jo vuosia haaveissa ollut Louis Vuittonin Neverfull, mutta toisaalta reilulla 900 eurolla toteuttaisi käytännössä kaikki muut tämänhetkiset materiahaaveet! (Fiksu ihminen toki tyytyisi vain yhteen tai kahteen ja laittaisi säästyneet varat ASP-tilille tai kriisisäästöön.)

syyshaaveita
kuvat lainattu brändien omilta sivuilta

 • Olen haaveillut Minna Parikan kengistä vähintään yhtä kauan kuin Vuittonista, ja tänä vuonna mallistoon tulleet puputennarit olisivat paitsi kaunis, myös oikeasti käytännöllinen kenkähankinta. En ole vielä uskaltautunut sovittamaan tennareita, mutta Parikan valikoimasta löytyy myös ihania pupuballerinoja, jos tennarit eivät sopisikaan omaan jalkaan. Pupuista olen haaveillut blogissa jo viime syksynä.
 • Marc Jacobsin ruusukultainen Henry Skeleton -kello on pyörinyt ostoslistalla jopa puputennareita pidempään, ja keväällä ostamani harjoituskello roikkui ranteessa päivittäin ennen kesän alkua. Eräästä oululaisesta koruliikkeestä kellon saisi alle parillasadalla, joten palkkapäivän ja seuraavan Oulu-visiitin sattuessa samalle viikolle rannekello saattaa olla minun aiemmin kuin arvaattekaan.
 • Uuden, isomman asunnon inspiroimana ajattelin viimein investoida telkkariin. Viimeiset pari vuotta olen selvinnyt paremmin kuin hyvin Netflixin ja areenakatsomoruutujen kanssa, mutta niitäkin olisi mukavampi katsella isommalta näytöltä. Sen lisäksi ihkaoikeasta televisiosta tulisi ehkä joskus katsottua myös uutisia ja suomalaisia sarjoja.
 • Television lisäksi toinen isohko hankinta uuteen kotiin olisi nojatuoli – pelkkä sänky ja baarituoli kun ovat vähän ikäviä istumapaikkoja vieraiden kannalta. Yksiöön ei toki saa sovitettua kovin valtavaa lepotuolia, mutta ainakin Ikean valikoimasta löytyisi muutama sekä kämppään että budjettiin sopiva yksilö!

2 kommenttia:

 1. Tykkäilen ihan sikana tuosta tuolista ja kellosta!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo molemmat on superihania! Kellon taidan käydä kotiuttamassa jo lähipäivinä, mutta tuoli jää kyllä myöhemmälle syksyyn... :)

   Poista