sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

stripes & rose gold

Kesän näillä näkymin viimeistä Oulu-päivää viedään! Huomenna suuntaan ah-niin-ihanalla bussi+juna -yhteydellä Helsinkiin projektitapaamista varten, mutta sen jälkeen loppuillan suunnitelmissa on sentään rentoutumista tyttöjen illan merkeissä. Viimeviikkoista parin päivän Stadi-visiittiä lukuun ottamatta olen viettänyt Oulussa tänä kesänä jo melkein kolme viikkoa, joten paluu ikiomaan kotiin ja arkeen tuntuu kieltämättä ihan hyvältä. 

aIMG_0004

Eilen käväisin äiskän ja vanhan perhetutun kanssa lounaalla ja keskustassa pyörimässä. Siinä kauppoja kierrellessä päätin viimein ottaa itseäni niskasta kiinni ja raaskia toteuttaa edes yhden pitkäaikaisen materia-haaveen: Marc by Marc Jacobsin Henry Skeleton -rannekellon. Asiaa toki auttoi myös se, että Kultajousessa tarjottiin kanta-asiakkaille (jollainen en tosin vielä ennen eilistä ollut) normialen päälle lisäale ja loppusumma pyöristettiin vielä sopivasti "paljousalennuksena" alaspäin tuttavankin tehdessä samalla kello-ostoksia!

aIMG_0007
aIMG_0018

Uusi kello pääsi tänään tositoimiin äidin kaapista kaivetun raitatunikan ja siron ruusukultakaulakorun kanssa. Tukahduttavan kuuma sää on pakottanut keksimään mahdollisimman kevyitä ja simppeleitä asuratkaisuja, ja raitahärpäke on hellevaate parhaimmillaan. Tykästyinkin asuun sen verran, että taidan sujauttaa tunikan omaan laukkuuni kotiinpaluuta varten pakatessa... Ei kerrota äidille, eihän?

bIMG_0006
aIMG_0025

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti