torstai 10. heinäkuuta 2014

selected

Leikkauksesta alkaa olla pari viikkoa, ja pientä turvotusta, mustelmia ja vielä tuskaisen pitkään jatkuvaa soseruokavaliota lukuun ottamatta elämä on palannut normaaleille raiteilleen. Viikon takaisen kirurgin kontrollikäynnin jälkeen karkasin Helsingistä tänne pohjoiseen, kun kerrankin on reilusti aikaa! Seuraava lääkäriaika on vasta reilun viikon päästä maanantaina, ja siihen asti ajattelin viihtyä täysihoidossa äiskän ja isin luona.

Särkylääkkeiden napsimisesta ja muista pienenpienistä arjenvaikeuttajista huolimatta sairaslomailu tuntuu luksukselta: nukun 12-tuntisia öitä, vietän hitaita aamuja tyhjässä talossa kahvikupin ja Ed Sheeranin uusimman levyn kera, näen Oulu-ihmisiä enemmän kuin kuluneen kahden vuoden aikana yhteensä, eikä lomasäässäkään ole ollut viime päivinä valittamisen aihetta. Siinä sivussa olen ehtinyt myös hyödyntää äiskän kuvauspalvelua, joten tässäpä muutama lievästi ylivalottunut foto viime päivien lemppariasusta!

aIMG_5138

Alkuviikosta kävin täydentämässä puolihuolimattomasti pakattua reissupuvustoa alennusmyynneissä, ja mukaan tarttui Selected Femmeä puoleen hintaan. Metallinhohtoinen hame on keijuvibaisesti takaa pidempi, ja pirteän oranssi nauha kiinnittää huomion vyötärölle. Valkean perustopin juju on selässä, joka on leikattu auki parinkymmenen sentin matkalta. Hellesäällä kevyt kokonaisuus on päätynyt päälle jo pariinkin otteeseen, mutta ennustan etenkin hameelle monikäyttöistä tulevaisuutta myös syksyn tummempien asujen piristäjänä.

aIMG_5136
bIMG_5144
toppi ja hame Selected Femme // laukku Michael Kors // aurinkolasit Ray-Ban // turvotus ja mustelmat purentaleikkaus @ HUS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti