lauantai 26. heinäkuuta 2014

jos ei ihan vielä?

Ennen purentaleikkausta kirjoittelin helluntaiheiloista ja tinderöinnistä sekä siitä, kuinka traagista olisi löytää joku kiinnostava tyyppi juuri ennen naaman muuttumista ilmapalloksi. Niin kuin arvata saattaa, päädyin juttelemaan ihan hauskalta vaikuttavan tyypin kanssa. Kesäkuun puolivälissä ykkösprioriteettina oli kuitenkin jokin ihan muu kuin miehet, enkä viikon satunnaisten chattailuiden jälkeen jaksanut tai edes halunnut kertoa operaatiosta. Sopivassa saumassa siis vain lakkasin vastaamasta tyypin viesteihin ja unohdin asian.

Viime viikolla istuin viinilasi kädessä tädin sohvalla Itä-Suomessa, kun yhtäkkiä kesäkuinen jätkä laittoi viestiä kuukauden tauon jälkeen! Tässä on taas juteltu reilun viikon verran, ja alkaisi olla korkea aika tavata. Ainakin toisen osapuolen mielestä siis, meikäläinen kun ei taida olla vielä henkisesti täysin valmis esittelemään leikkaustapeilla varustettuja hammasrautoja ja lievästi... epäselvää puhetta. Houston, we have a problem.

tinderkuvat
Johanna 21, Studying marketing @ Aalto Biz, Helsinki.


Elämässä on onneksi yleensä vaihtoehtoja, ja niin tälläkin kertaa. Juuri nyt meidän välillä on 600 kilometriä (mikä ihana tekosyy) eli ennätän pohtia seuraavaa askelta vielä pari päivää.
 1. Voisin tylysti ignorata tyypin viestit ja mennä elämässä eteenpäin. Enpähän tiedä mitä missaan.
 2. Voisin tylysti valehdella tyypille, etten oikeastaan olekaan kiinnostunut, ja mennä elämässä eteenpäin. Enpähän tiedä mitä missaan.
 3. Voisin kertoa tyypille totuuden siitä, etten tahtoisi tavata ihan vielä. Voi olla, että se tahtoisi silti treffata ja jaksaisi odottaa vielä viikon verran, kunnes toivottavasti saan karmeimmat vimpaimet suusta pois. Vaihtoehtoisesti sen mielestä olisi helpompaa unohtaa koko juttu, mutta that's life.
 4. Voisin kertoa tyypille totuuden tilanteesta, mutta että tahtoisin silti tavata. Meillä voisi olla kivat skumppatreffit ja selviäisi, voisiko tästä tulla jotain. Vaihtoehtoina ovat toki myös edellisen kohdan skenaariot.
 5. Voisin kertoa tyypille, että tahtoisin tavata, mutta jättää mainitsematta pienet yksityiskohdat. Meillä voisi olla kivat skumppatreffit ja selviäisi, voisiko tästä tulla jotain. Toisaalta saattaisin järkyttää sen karkuun heti alkajaisiksi, enkä saisi edes skumppaa. 
Jokerivaihtoehto 6:
Voi olla, että stressaan turhaan. Jos tyyppiä haittaa muutama ylimääräinen metallinkappale suussa tai pehmeät ässät puheessa, se ei ehkä ole mun arvoinen. Sitä paitsi skumppa pelastaa yleensä tilanteen kuin tilanteen. Vaihtoehdot 1-5 ovat silti edelleen harkinnassa.

2 kommenttia:

 1. Kannatan ehdottomasti vaihtoehtoa 4 ! Jos ymmärrystä löytyy tämän tilanteen kanssa riittää sitä muuhunkin elämässä vastaantuleviin tilanteisiin joita alkuhuuman jälkeen varmasti suhteessa kuin suhteessa tulee vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon vaihtoehdon kannalle mäkin alan taipua! Kai sitä täytyy ehdottaa treffejä heti, kun pääsen takaisin Helsinkiin :)

   Poista