sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

jos ei heilaa helluntaina

...niin ei koko kesänä vai kenties jono juhannuksena? Meikäläisen helluntait ovat yhden vuoden onnenkantamoista lukuun ottamatta sujuneet sinkkuillen, eikä tämäkään vuosi ole poikkeus. Se yksi ja ainoa helluntaiheilakaan joskus lukioaikoina ei taannut parisuhdetta tai edes satunnaisia säätöjä kesäksi, joten usko vanhaan sananlaskuun on suht heikoissa kantimissa. Tinder-Teekkarin suhteen tulin jo ennen vappua siihen tulokseen, että tämä oli nyt tässä. "Mä haluisin nähdä sussa enemmän sitä naista enkä tyttöä" oli melkoinen kuolinisku orastavalle suhteelle, allekirjoittaneen luonne kun pitkälti perustuu juurikin siihen tyttöyteen ja tilanne tuskin muuttuu radikaalisti edes kertyvien vuosien myötä.

IMG_20140605_215456aa

Vapun jälkeen ajatukset ovat pyörineet suht tehokkaasti ihan muissa asioissa kuin miehissä, ja Tinderiinkin eksyin pitkästä aikaa eilen kaverin muistutuksesta. Kaveripoika oli ladannut kännykkäänsä tuon deitti-sovellusten kuninkaan, ja pääsin viimein stalkkaamaan myös naispuolisia Tinderin käyttäjiä. Miesvalikoiman perusteella odotin naisten osalta jotain vastaavaa eli suht laajaa skaalaa eri näköisiä ihmisiä ja kuvia, mutta jouduin yllättymään. Ikähaarukassa 18-25 tytöt olivat lähes poikkeuksetta kauniita tai ainakin valinneet ne edustavimmat otokset, ja jokaiselle löytyy taatusti helposti paljon matcheja. Saatan toki olla harvinaisen nirso yksilö, mutta tinderöidessä sormi liikkuu sen verran tehokkaasti vasemmalle ei kiitos -suuntaan, että myös muutama kiinnostava helmi on refleksinomaisesti kokenut saman kohtalon. Naisten kohdalla tuota ongelmaa ei tosiaan ole!

IMG_20140607_193246a
IMG_20140607_202354a
Randomkuvat Instagramista, kamera kun ei ole viime aikoina edes kulkenut mukana.
Kesäsuunnitelmat menivät täysin uusiksi, kun hammaslääkäri ilmoitti vajaan parin viikon päähän järjestyneestä purentaleikkauksesta (mutta siitä lisää toisella kertaa). Kesäkuun loppu ja heinäkuu kuluvat siis pitkälti Oulu-kotona naama turvoksissa sairaslomaillen, minkä vuoksi tällä hetkellä tinderöinti on aika turhaa. Olisi melko traagista löytää joku kiinnostava tyyppi nyt, kun ihan kohta joutuisin sanomaan adios ja ottamaan etäisyyttä viikoiksi. Eipä tuo tosin haittaa, sinkkuilu nimittäin maistuu pitkästä aikaa paremmalta kuin koskaan – kiitos leikkauksen ja etenkin tulevassa syksyssä pyörivien ajatusten en kaipaa elämääni juuri nyt yhtään lisätekijää. Ihan neljän seinän sisälle en silti jää piilottelemaan mahdollisilta uusilta tuttavuuksilta eikä Tinder-lakkokaan innosta, eli tapahtuu jos on tapahtuakseen!

2 kommenttia:

 1. No höh :( Älä koskaan luovu tyttöydestäsi, se just tekee susta mielenkiintoisen persoonan!
  Tuu käymään jossain vaiheessa täälläkin päin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos muru :) Voisin kyllä tulla elokuun alussa käymään, ja varmaan nähdään Oulussakin kesän aikana!

   Poista