perjantai 2. toukokuuta 2014

oulu-asuja

Kotiuduin Oulusta jo reilu viikko sitten, mutta reissun aikana napsitut asukuvat ovat unohtuneet koneen arkistoihin. Innostuin heti ensimmäisenä lomapäivänä kiertämään pienenpienen keskustan kaupat, ja yllättäen mukaan tarttui vaikka mitä! Oulussa ei ole yhtään liikettä, jonka valikoimaa en olisi kaivanut moneen kertaan täällä Helsingissä, mutta silti alennusvaatteetkin näyttivät ihan uusilta eri ympäristössä. Ilmeisesti joka toinen päivä Kampin ja Forumin läpi kulkiessa olen turtunut ympäröivään vaatepaljouteen, enkä enää osaa katsoa Stadin kauppojen valikoimaa uusin silmin.

KappAhlin neulerekistä tarttui mukaan valkoinen palmikkoneule ja ihanan värikäs kevätneule "alehinnat puoliksi" -tarjouksella. Stockalta kotiutin Vilan hiekanvärisen vetskarineuleen, ja Lindexiltä löytyi kauan kaivattu täydennys raitapaitakokoelmaan. Vuoden neuleostokset tuli siis ainakin tehtyä kerralla! Viime aikoina olen tosin viihtynyt entistä paremmin farkut plus klassinen neule -kombossa, ja jo viikossa ostoksista on tullut uusia lempivaatteita, joten ennustan meille pitkää ja onnellista tulevaisuutta yhdessä.

IMG_4945a
15.26.42

Reissuun lähtiessä pakkasin laukkuun kasan paitoja, parit farkut, mekon ja kahdet tennarit, mutta loppujen lopuksi viiden päivän aikana päälle pääsi uusien ostosten lisäksi ainoastaan perussiniset farkut sekä Vagabondin mokkatennarit. Se siitä monipuolisesta pukeutumisesta sitten. Shoppailupäivänä oli sentään vielä pakko pukeutua kevättalvella ostamaani Selected Femmen printtipuseroon, joka kaikessa helppoudessaan päätyy päälle vähän turhankin usein!

IMG_4931a

Oulun-reissujen kestosuosikkeja ovat äidin epämääräisen eläinkuosinen huivi sekä lettikampaukset, joita ihana äiskä joutuu kotikotona pyörittelemään tukkaani lähes päivittäin. Olen vahvasti harkinnut hiusteni väriin täydellisesti matchaavan huivin salakuljettamista Helsinkiin, mutta ainakaan toistaiseksi en ole raaskinut ryöstää äidin lemppariasustetta. Ehkä vielä jonain päivänä...

15.17.32

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti