tiistai 13. toukokuuta 2014

neverfull

Jo ensimmäistä Vuittoniani kaksi vuotta sitten ostaessani arvoin pitkään Speedyn ja Neverfullin välillä. Vielä liikkeeseen astuessanikaan en ollut täysin varma kumman tahdon, joten taitava myyjä onnistui kauppaamaan innokkaalle pohjoisen tytölle kahta vaihtoehtoani reilusti kalliimman Speedy Bandoulieren. Hetkeäkään en kuitenkaan ole ostostani katunut, sillä olkahihnallinen Speedy on huomattavasti normaaliversiota käytännöllisempi ja arjessa valtavaa Neverfullia kätevämmän kokoinen!

Eräs pienenpieni ongelma Speedyssä kuitenkin on: se ei edes suurimmassa koossa vedä sisäänsä 15 tuuman kannettavaa. Olen nyt pari vuotta yrittänyt löytää tarpeeksi suuren, laadukkaan tote bagin, joita ei kuitenkaan tunnu kasvavan ihan jokaisella oksalla. Vuittonin Neverfull vaikuttaa olevan markkinoiden ainoa kriteerit täyttävä laukku, mutta olen lykännyt hankintaa kunnes tilillä on hieman enemmän joustovaraa.

neverfull2

Eilen kävelin Espan LV:lle jo lähes valmiina ostamaan elämäni toisen Vuittonin, mutta pieneksi järkytyksekseni kuulin Neverfullin perinteisen mallin uudistuneen: nykyiseen versioon tulee mukana irroitettava sisätasku, jota voi käyttää myös erillisenä clutchina. "Lisäosa" tekee valtavasta laukusta toki entistä käytännöllisemmän, mutta sen myötä aiemmin kutosella alkanut hintalappu näyttää nyt lähemmäs tonnia. Laukku jäi siis toistaiseksi kauppaan, ja päätin taas kerran lykätä hankintaa syksyyn, jolloin henkilökohtainen taloustilannekin on taas selkeämpi.

Uudistuksen myötä Monogram-kuosiseen laukkuun saa valita vuoren värin itse – tällä hetkellä vaihtoehtoina on jatkuvasti myynnissä olevan beigen vuoren lisäksi keltainen ja fuksianpunainen versio. Olin jo aiemmin päättänyt, ettei Monogram-kuosi ole minua varten osittain siksi, että beige vuori likaantuu helpommin kuin Damier Ebene -kuosisen laukun punainen vuori. Fuksianpunainen vuori kuitenkin poistaisi sen ongelman, ja vaaleat nahkayksityiskohdat tekevät laukusta myös kesäkäyttöön sopivamman kuin täysin tummasta Damierista. Lisäksi Monogram-kuosinen tasku on erillisenä clutchina kauniimpi kuin ruudullinen versio, joten enää en olekaan yhtään varma aiemmasta päätöksestäni.

Ruudullinen Damier, fuksiavuorinen Monogram vai ehkä kuitenkin klassinen, beigellä vuorella varustettu Monogram?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti