keskiviikko 14. toukokuuta 2014

kohta mennään!

Ensi viikolla tähän aikaan makaan yksityisen uima-altaan reunalla, katselen vuoristomaisemaa aurinkolasien lävitse ja siemailen viiniä hyvässä seurassa. Koko kevään mittaisen (ja välillä loputtoman pitkältä tuntuneen) odotuksen jälkeen kännykän näytössä pyörivä laskuri kertoo Turkin-reissuun olevan enää kolme päivää! 

Matkavakuutus ja maitohappobakteerit on hankittu, joten seuraavien parin päivän aikana pitäisi jaksaa tehdä enää viimeiset, äärimmäisen raskaat matkavalmistelut: bikinivarasto kaipaa viime hetken täydennystä ja tarvitsen aivan välttämättä uudet sandaalit reissua varten. Onneksi perjantaina on vapaata niin töistä kuin kouluhommistakin, joten voin pyhittää koko päivän viime hetken panikoinnille, ympäri kaupunkia juoksemiselle sekä pakkaamiselle.

IMG_3765a

Helsingin viimeaikaisen harmauden keskellä olen eksynyt  lähes päivittäin katselemaan kuvia unelmavillasta, kaivanut kuva-arkistoista viimekeväisen Espanjan-reissun kuvia ja käynyt vilkuilemassa sääennustetta Forecan sivuilta. Hetken verran pelkäsin jo vuoden takaisen sääkriisin toistuvan, mutta nyt ennuste näyttää reilua 25 astetta suurimmalle osalle viikkoa. Reissun suunnitelmat ovat uima-altaalla makoilua lukuun ottamatta täysin auki, mutta tuollaisella säällä ei kyllä juuri muuta ohjelmaa tarvitakaan!

IMG_3756a
IMG_3751a
Kuvat viimekeväiseltä Espanjan-reissulta.
Oi lauantai, tuu jo. Tai ei, älä sittenkään kiirehdi – tarvitsen nimittäin vielä hetken aikaa niille bikiniostoksille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti