tiistai 15. huhtikuuta 2014

huhtikuun alku

Hupsista, kaksi viikkoa on kiitänyt ohi käsittämättömällä vauhdilla. Aika on kulunut pitkälti kevään viimeiseen tenttiin lukiessa, tulevaisuuden suunnitelmia pyöritellessä ja tietysti töissä. Viime torstaina normiarkeen tuli sentään pieni katkos, kun tehtiin vuosittainen idän ekskursio eli metroapproiltiin Hukkaputkessa.

Kalliossa Piritorin kulmalla asuessaan sitä luulee nähneensä jo melkein kaiken, mutta Kontula torstai-iltapäivänä viiden aikaan oli jotain käsittämättömän surullista: vastaantulijoista valtaosa vaikutti vetäneen viinaa tai jotain vielä vahvempaa viimeiset kymmenen vuotta. Olin täysin valmis palaamaan Itäkeskuksen tälle puolen viimeistään siinä vaiheessa, kun ohitsemme kävellyt hyyppä roikotti veristä oravan raatoa hännästä. Kiitos reality checkista Itä-Helsinki, palataan asiaan vuoden kuluttua. (Muuten oli toki huikea ilta, terassikausikin tuli avattua Mellunmäessä!)

B

Traumatisoivaa oravakokemusta ja kahdesti viikon sisällä kotiin unohdettuja avaimia lukuun ottamatta elämä on tällä hetkellä aika jees. Koulu alkaa olla tämän vuoden osalta paketissa, tokat treffit Teekkarin kanssa sujuivat yllättävänkin kivasti, ja suuntaan loppuviikosta pitkästä aikaa kotikotiin Ouluun. Tänään koulussa alkoi vuoden viimeinen periodi, johon olen taktisesti valinnut vain puolikkaan ryhmätyökurssin. Töissäkin täydet työviikot alkavat vasta toukokuun alussa, joten vappuun asti saan viettää melkein-lomaa parin luennon ja muutaman työvuoron värittämänä! 

A

Tänään heräsin pitkästä aikaa ensimmäiseen kalenterityhjään päivään ilman herätyskelloa, join kaikessa rauhassa aamulatten ja luin lemppariblogien uudet postaukset irtokarkkipussin kanssa. Seuraavaksi vuorossa olisi kaikkien naisten klassiset vapaapäiväaktiviteetit eli pyykkäys, tiskaus ja siivous, mutta illalla ajattelin piiloutua leffateatterin hämärään katsomaan American Hustlen. Huomiselle on jo postausidea valmiina, joten palataan silloin!

2 kommenttia: