sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

rose gold love

Olen haaveillut ruusukultaisesta rannekellosta jo ties kuinka kauan, mutta viime viikolla sain viimein aikaiseksi tarttua härkää sarvista. Lounastreffasin Susan alkuviikosta, ja pyörähdettiin samalla parissa kaupassa, kun Gina Tricot'ssa iskin silmäni klassiseen, ruusukullan väriseen kelloon. 

IMG_4864a

Neljänkympin "harjoituskello" on roikkunut ranteessa nyt lähes pari viikkoa, ja olen täysin rakastunut näyttävään asusteeseen. Toki kello on käytännöllinenkin – yritysprojektin tapaamisessa konsulttifirman edustajien kanssa ei tarvinut nolosti kaivella kännykkää laukusta, kun kellonaika selvisi vaivihkaa ranteeseen vilkaisemalla. Nyt kun kookas kello on osoittautunut kaikin puolin hyväksi hankinnaksi, seuraava vaihe on hankkia hieman laadukkaampi Michael Korsiin tai Marc by Marc Jabocsin kello. Ruusukulta värinä sopii täydellisesti punaisten hiusten kanssa, ja toisin kuin turvallinen hopea se ei näytä vaaleaa ihoa vasten liian kylmältä, joten "trendiväriseen" kelloon investoiminen ei pelota.

IMG_4872a
IMG_4869a

Kellon kaveriksi olen useimmiten pukenut ystäviltä synttärilahjaksi saadun Snö of Swedenin kaulakorun. Lyhyt ketju ja kevyt riipus sopivat hyvin astetta skarpimpaan asuun, jollaisen kanssa rannekellokin on parhaimmillaan. Nirsoilen eri väristen metallien yhdistämisen suhteen, joten toistaiseksi korulippaan ainoat ruusukultaiset korut ovat olleet erottamaton pari. Seuraavaksi pitäisikin löytää niiden kaveriksi pari muuta samanväristä kaula- ja rannekorua, joita voisin yhdistellä eri tilanteisiin sopivasti!

IMG_4879a

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti