maanantai 17. maaliskuuta 2014

möksäreissu

Perjantaina suunnattiin kaveriporukalla mökille yhdelle Suomen kymmenistä Pyhäjärvistä. Pari päivää kului lempi-ihmisten kanssa ilman konetta ja pitkälti kännykkää vilkuilematta. Jatkuvan näytön tuijottamisen sijaan viikonloppu sujahti Aliasta pelaten (voittajatiimi!), syöden ja juoden, ysärihittien tahdissa tanssien ja muuten vain rentoillen. Teki muuten hyvää.

Möksällä oli parempaakin tekemistä kuin nukkuminen, joten eilen olisi tehnyt mieli lähinnä kaatua omaan sänkyyn nukkumaan univelat pois. Kalenteri oli kuitenkin eri mieltä, ja suuntasin mökiltä käytännössä suoraan Tallinnan-risteilylle. Siellä oli, noh, aika lailla perinteinen risteilymeininki, vaikka toki siinä sivussa ennätettiin muun muassa suunnitella meikäläiselle muutama astetta massiivisempi elämänmuutos. Saa nyt nähdä, miltä lennokkaat ideat tuntuvat muutaman hyvin nukutun yön jälkeen...

IMG_20140315_113515
Lauantaiaamuna tuijottelin kahvikuppi kädessä tällaista maisemaa.
Kolmen yön vajaiden yöunien jälkeen nukkumaanmeno kymmeneltä tuntuu parhaalta idealta aikoihin, joten nyt painun ensimmäistä kertaa sitten torstain oman peiton alle nukkumaan. Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti