torstai 27. maaliskuuta 2014

kuulumisia

maisemakesko

  • Olen löytänyt uuden lempiopiskelupaikan koulun uusitusta lukusalista. Rennosta nojatuolista on maisema naapuripuiston ja Töölön kattojen yli aina Pasilan tv-tornille asti. Hyvästi Kaisa-talo, tästä lähtien opiskelen täällä!
  • Pohdin (lähes) vakavasti, olisiko mikropossu minulle sopiva lemmikki. Ahkera googlailu kuitenkin kertoo, että edes valtava määrä rakkautta ei korvaa possulle omaa pihaa ja leikkikaveria, joten supersuloinen possu jääköön vain kännykän taustakuvaksi.
  • Parin kuukauden totaalikieltäytymisen jälkeen aloin kyseenalaistaa negasuhtautumiseni Tinderiä kohtaan. Lehtijuttujen, blogipostausten ja kavereiden kokemusten perusteella tulin viimein siihen tulokseen, että kaikkea pitää kokeilla eikä ulkonäkökeskeinen somepalvelu ole sen "väärempi" tutustumiskeino kuin mikään muukaan. Parissa päivässä olen löytänyt kasan matcheja ja jutellut parin ihan fiksun oloisen tyypin kanssa! To be continued...
  • Opiskelumotivaatio on tällä viikolla ollut ennennäkemättömän korkealla: markkinatutkimuksen tekeminen ja digitaalisen viestinnän kurssi muistuttavat, että olen löytänyt itselleni juuri oikean alan. Johdon laskentatoimen uusintatentti parin viikon kuluttua sen sijaan karmii jo valmiiksi.
  • Loppuviikko kuluu tiiviisti töissä, kun tänään pyörähdän tekemässä iltavuoron ja huomisen jälkeen vietänkin sekä lauantain että sunnuntain duunissa. Reilun kuukauden päästä aloitan 35 tunnin työviikot, joten tiiviseen tahtiin on parempi totutella jo hyvissä ajoin.
  • Spotifyn Born in the 90's -soittolista on ollut viime päivinä vähän turhankin ahkerassa kuuntelussa, ja nyt E-Typen Angels are crying soi päässä vuorotellen Bäkkäreiden ja Spaissareiden suurimpien hittien kanssa. Hups.

1 kommentti:

  1. Kiitos hyvästä opiskelupaikkavinkistä! Ite oon istunu Kaisassa tän vuoden ja ollu vähän ärtyny kun se on niin suosittu ettei meinaa paikkaa nykään löytää.

    VastaaPoista