keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

kiertuekuvia

Kiertue tuli ja meni viime viikolla, ja paluu arkeen on sujunut kevyesti neljän päivän työputkella ja koulujuttujen merkeissä. Kiireily onneksi kuitenkin loppuu huomiseen, kun viikonlopun suunnitelmissa on Helsingissä pistäytyvän iskän kanssa hengaamista ja mökkireissu.

Kiertueen kuvasaldo jäi omassa kamerassa olemattomaksi ja kännykästäkin löytyi vain kaikkea näytöksiin liittymätöntä materiaalia, mutta tässäpä joka tapauksessa vähän fiiliskuvia!

speksikiertue

  1. Turun Stockan salaattibaarista tilattu kolmen täytteen salaatti, omnomnom. Ikuisuuslemppari Johto Café jäi kakkoseksi, kun salaattiin sai valita hillittömän kokoisen, lämmitetyn vuohenjuustokimpaleen hunajalla!
  2. Torstaiaamuna neljän tunnin unien jälkeen bussin ikkunasta paistanut aurinko tuntui lähinnä nauravan kärsiville speksiläisille.
  3. Turun näytöstä ennen alla oli viimein kunnon yöunet hotellisängyssä ja rento hengauspäivä keskustassa, joten jaksoin ainoan kerran koko viikon aikana edes yrittää näyttää hieman skarpimmalta.
  4. Lappeenrannassa vietettiin koko päivä yliopiston kiltahuoneella, juotiin kaksin käsin kahvia ja nukuttiin kasassa muutamalla sohvalla. Väsymys, mitä se on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti