tiistai 25. helmikuuta 2014

täällä taas!

Hupsista, "blogiloma" venähti puolivahingossa melkein kolmeen viikkoon, kun tyhjän näytön syndrooma paheni noidankehämäisesti päivä päivältä. Viime päivinä on kuitenkin ollut jo sen verran ikävä blogiin (ja kavereilta alkoi tulla kärsimättömiä viestejä), että nyt on pakko tarttua härkää sarvista ja muuta yhtä kliseistä.

Viime viikolla meikäläiselle iski 21 vuotta mittariin, ja synttäripäivän ohjelmassa oli niinkin huikeita aktiviteetteja kuin työvuoro ja tenttiinlukeminen. Edellisen viikon intensiivisen speksijatkoilun ja kuluvan vuosijuhlaviikon välissä merkkipäivä jäi muutenkin juhlimatta, ja hyvä niin. Edes jonkin tasoisen aikuistumisen merkki lienee, ettei edes harmittanut. Vähän spesiaalifiilistä päivään  kuitenkin tuli, kun avasin Oulu-kavereilta saadun synttäri-paketin, josta paljastui  superihana,  ruusukullan värinen Snö of Sweden -koru. Se on roikkunut kaulassa lähes joka päivä paketin avaamisen jälkeen, eli aika nappiin osui neitien valinta.

IMG_4443a
IMG_4449a

Viime viikonloppu kului Oulussa, kun käväisin kotikotona ensimmäistä kertaa sitten joululoman. Muutama päivä sujahti aika tehokkaasti kotihiireillessä, mitä nyt siinä sivussa kisakatsomoilin kavereiden kanssa ja kävin lyhennyttämässä vuosijuhlamekon. Sneakpeak mekosta kantajan päällä löytyy Instagramin puolelta, mutta lauantaina mekko pääsee viimein tositoimiin! Kampaajakin on varattu ja airueen tehtävässä tarvittava yo-lakki kaivettu kaapin perältä, mutta laukku pitäisi vielä ennen viikonloppua löytää. Hakusessa olisi mustalla satiinilla päällystetty laatikkomalli simppeleillä yksityiskohdilla, mutta saa nähdä miten tarjonta vastaa toiveita...

IMG_4434a
IMG_4425a

Kaverit ympärillä ovat yksi kerrallaan kaatuneet kipeinä petiin, mutta naiivisti uskoin selvinneeni epidemiasta parin päivän nuhalla. Ei pitäisi nuolaista ennen kuin tipahtaa, sillä sunnuntaina iski joku ah-niin-ihana kuumepöpö, ja lento Oulusta Helsinkiin eilen aamulla ei ollut ehkä niitä elämän huippuhetkiä. Kiitos vitamiiniöverien ja flunssalääkkeiden väärinkäytön tänään on ollut jo vähän terveempi päivä, mutta sairasloma jatkuu vielä torstaihin asti. Siinä vaiheessa sopisikin olla jo terve, sillä vuosijuhlapäivänä aion olla elämäni kunnossa!

IMG_4437a

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti