keskiviikko 5. helmikuuta 2014

runeberginpäivä

Viikon duunivuorot paketissa ja viestinnän presis takana, eli loppuviikko on käytännössä vapaata! "Käytännössä vapaa" tarkoittaa pitkiä yöunia, huomenna ensi-iltansa saavan Speksin katsomista pariinkin kertaan ja aina välillä kouluhommia oman aikataulun mukaan. Aika harvinaisen täydellistä siis, ainakin viime viikkojen minuuttiaikataulun jälkeen!

Pienenä palkkiona hyvin menneestä presiksestä ja pahimman kiireen selättämisestä hain itselleni kotimatkalla runebergintortun ja hörsin iltapäivälatten oikein pitkän kaavan mukaan. Rakastan uusia Taika-mukeja, jotka tarttuivat maanantaina mukaan Sellon Iittala-liikkeestä: kulutin aikaa työterveystarkastuksen ja duunin välissä kiertelemällä kauppoja, ja Iittalalla oli ystävänpäivän kunniaksi "toinen muki puoleen hintaan" -tarjous. Eihän siinä vaiheessa voinut sanoa ei, varsinkin kun jättimukien hankinta on ollut suunnitelmissa jo pidempään. Lisäksi saatoin vedota siihen, että ansaitsen pientä piristystä kaiken kiireen keskellä. (Ai miten niin mun henkilökohtainen palkitsemisjärjestelmä on ehkä lievästi... epälooginen?)

14.15.22

Tällä viikolla kaupoista on tarttunut mukaan myös kasa kirjoja – nekin vastaavalla ajantappohetkellä Suomalaisen "3 pokkaria 12 eurolla" -tarjouksesta. Itsekuri, mitä se on? Lempparikirjailija Riikka Pulkkisen Raja on roikkunut jo pitkään lukulistalla, Little Been tarina oli kuulemma erään ystävän suosikkikirjoja viime vuonna, ja Joanne Harrisin Sinisilmä nyt vain kuulosti sopivan kevyeltä, mutta kiinnostavalta.

14.16.38

Nyt nappaan kirjapinosta päällimmäisen ja hautaudun peiton alle lukemaan. Huomenna ensi-ilta, jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti