torstai 9. tammikuuta 2014

rumapäivä

Tänään on rumapäivä. Laitoin aamulla kivat vaatteet päälle, hiukset letille ja korolliset nilkkurit jalkaan. Normipäivänä panostuksesta ja skarpista asusta tulee kiva fiilis, mutta tänään mikään ei tunnu hyvälle. Korkkareissa olo on kuin norsun ja virtahevon risteytyksellä, lempparitoppi on yhtäkkiä liian lyhyt, eivätkä hiuksetkaan asetu mitenkään päin. Farkkujen puristamisesta ja yleisestä pontso-olosta en edes aloita.

Rumapäiviä tapahtuu aina silloin tällöin (yleensä hyvin johdonmukaisesti noin neljän viikon välein...), mutta tänään kaikki tuntuu harvinaisen hankalalta. Tahtoisin mennä salin kautta kotiin peiton alle, mutta loppupäivän ohjelmassa on speksijuttuja ja kuntis LeBonkissa. Fiiliksen pelastussuunnitelma on seuraavanlainen: pikavisiitti kotiin, pehmeät lempparivaatteet päälle, ja puolen tunnin rauhoittumishetki kahvikupin ja hyvän kirjan kanssa. Sen jälkeen on ainakin toivottavasti parempi fiilis suunnata illan menoihin!

aSnapshot_20130622_24b 

Fiiliksen parantamiseksi kaivelin kuva-arkistoista viime vuoden lempparikuvia itsestäni ja löysin juhannuksena napatut superlaadukkaat webbikamera-selfiet. Järjellä ajateltuna näytän tälläkin hetkellä varmasti samalta kuin tuossa ylläolevassa kuvassa, vaikka peilistä takaisin tuijottava örkki tuntuukin väittävän ihan muuta. Taidankin suosiolla vältellä kaikkia heijastavia materiaaleja loppupäivän ajan, ja huomenna peilikuva näyttää ainakin toivottavasti taas ihan itseltäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti