torstai 2. tammikuuta 2014

aamukahvilla

Huomenta vain täältä aamukahvimukin äärestä! Suunnittelin viettäväni rauhallisen aamun Sherlockin ja kahvimukillisen kanssa ennen työvuoroa, mutta lopulta päädyin tapittamaan kolmoskauden aloitusjakson livestreamista keskellä yötä. Se siitä aikaisesta heräämisestä! Sen verran aikaisin jaksoin kuitenkin kaivautua peiton alta ylös, että ennätän tehdä ennen töiden alkua muutakin kuin perinteisen pue–harjaa hampaat–juokse metroon -aamurutiinin. (Asiaan saattaa huikean aamuvirkkuuden lisäksi vaikuttaa se, että töihin tarvitsee ehtiä vasta puolilta päivin...)

Kuluneella viikolla rauhallisempiin aamuhetkiin aka. aikaisemmin heräämiseen on jopa ollut motivaatiota, sillä sain töistä joululahjaksi Nespresso Umilk -kapselikahvinkeittimen. Rakastuin kapistukseen ensisilmäyksellä, ja torkkunapin joka aamuinen hakkaaminen on jäänyt vähemmälle, kun haluan nauttia aamukahvini kaikessa rauhassa. Varsin kätevää, sillä äärimmäisen loogisesti rakastan aamuja ja inhoan heräämistä.

IMG_4322a

Suunnittelin koko viime syksyn kahvinkeittimen ostoa, mutta jotenkin se vain jäi. Onneksi, sillä olisin vain heittänyt rahat hukkaan. Uusi kone on Rakkautta isolla ärrällä, ja olenkin jo testaillut suurimman osan eri makuvaihtoehdoista, joista kaikista koneen mukana tuli yhden kapselin kokoinen maistiainen. Seuraavaksi pitäisikin päättää, mitä makuja tilaan tulevia kahvihetkiä varten – olen tykännyt oikeastaan kaikista kahveista aina "mausteisen tummasta" "kevyeen ja hedelmäiseen", joten todennäköisesti tilaukselle päätyy joku kokoelmapakkaus. Kuka muka jaksaa hörsiä samaa kahvia aamusta toiseen, jos tarjolla on muitakin vaihtoehtoja?

IMG_4320a
IMG_4328a

Kaunis kone on maailman helpoin ja nopein käyttää, ja vakaasti uskon löytäneeni pimeiden talviaamujen pelastajan: maitovaahdon. Superkuohkea vaahto tosin aiheuttaa pienenpienen first world problemin, sillä en omista yhtä ainoaa tarpeeksi suurta mukia. Onneksi tilanteen voi korjata yksinkertaisesti ostamalla pari uutta kahvimukia! (Arvon parhaillaan Ego- ja Taika-jättimukin välillä...)

Ja kyllä, on ihan normaalia olla kahvinkeittimestä niin innoissaan, että omistaa sille kokonaisen postauksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti