maanantai 30. joulukuuta 2013

oulu-joulu

Palasin Oulu-joulun vietosta Helsinkiin ja töihin jo muutama päivä sitten, ja pyhistä tuntuu olevan jo ikuisuus. Odotan selittämättömällä innolla alkavaa vuotta, ja normaalin välipäivälagauksen sijaan elän jo henkisesti tammikuuta. Tässäpäs nyt kuitenkin muutama blogiluonnoksiin unohtunut randomfoto Oulu-joulusta, jotta päästään siirtymään bloginkin puolella hieman ajankohtaisempiin kuulumisiin!

IMG_4279a

Joulu meni perinteisissä merkeissä (ruokaa, leffoja, ruokaa, suklaata, ruokaa, yleistä hengausta), ja viikon jälkeen olin varsin onnellinen paluusta omaan arkeen. Kotikotona on ihana käydä, mutta tuntuu hyvältä päästä kiinni takaisin rutiineihin ja ihan oikeasti tehdäkin jotain. Tämä viikko kuluu melkeinpä turhankin tiiviisti töissä, mutta kouluun ei sentään tarvitse palata ennen ensi viikkoa!

IMG_4285a
20.42.09

Joulupaketeista paljastui niin hyödyllisiä juttuja kuin arjen luksustakin, sekä tietysti kiitettävä pino lomalukemista. Bridget Jonesin ostin itselleni Suomalaisen tarjoushyllystä, mutta Tove Janssonin elämäkerta on lahja porukoilta. Olen lukenut molempia vuorotellen ja päätin, että ensi vuodesta tulee enemmän tovejansson ja vähemmän bridgetjones. Vähemmän turhaa draamaa ja kriiseilyä, enemmän Tove Janssonin "tee työtä ja rakasta" -asennetta siis.

IMG_4287a
piparkakkutalo
IMG_4313a

Huomiselle on ajastettuna perinteinen vuoden yhteenvetopostaus, sillä hamstrasin itselleni ekstravuoron duunista. Töiden jälkeen sentään kipitän virallisiin plan B -uv-bileisiin kavereiden kanssa. (Uudenvuoden bilesuunnitelmat eivät tunnetusti koskaan onnistu, joten tänä vuonna minä ja muutama muu päätimme siirtyä suoraan kakkosvaihtoehtoon.) Ihanaa vuodenvaihdetta murmelit, palaillaan reaaliajassa ensi vuoden puolella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti