keskiviikko 11. joulukuuta 2013

instakuulumisia

Heimoi, hengissä ollaan, ainakin melkein! Tentteihin lukemisen ja kaamoksesta selviytymisen jälkeen energiaa ei ole riittänyt minkään sosiaalisen median päivittämiseen, enkä viimeaikaisten blogi- ja Twitter-havaintojen perusteella ole ainoa. Pahin koulustressi alkaa onneksi olla ohi, ja ensi viikolla pääsen kotikotiin joulunviettoon. Odotan jo innolla stressitöntä viikkoa pohjoisessa, mutta etenkin ensi vuoden alkua: päivien pitenemistä ja puhtaalta pöydältä aloittamista pimeän syksyn jälkeen!

Uusi kamera on viime aikoina viihtynyt tiukasti laukun pohjalla, mutta tässäpä muutama kännykkäräpsäisy viimeaikaisten kuulumisten kera! Suurin osa kuvista löytyy myös Instagramin puolelta (@jtirkkonen), mutta joukossa on myös muutama kännykän arkistoihin unohtunut otos.

collage

Ulkomaankauppaa på svenska, ah. Maanantainen tentti meni kaiken pänttäämisen jälkeen varsin hyvin, mutta ensi viikolla odottaa vielä suullinen koitos... // Marraskuinen winter wonderland Oulussa – reissusta tuntuu olevan vasta ihan hetki, mutta jo ensi viikolla suuntaan taas pohjoiseen! // Lohtusushia kaamoksen ja tentti-stressin keskellä (sushibuffet @ Sushi'n'Roll ♥) // Uudet rakkauskengät. Sain viimein otettua itseäni niskasta kiinni, ja kävin ostamassa Helsingin talvessa varsin tarpeellisen välimuodon tennareille ja karvavuorisaappaille.

collage2 
Lempparilainauksia eräältä ei-niin-iloiselta päivältä. //  Ehkä kaupungin paras kaakao löytyy Kampin Beaniesta. Päivän teema oli ilmeisesti "jotain lämmintä ja pehmeää", sillä ostin samalla reissulla Hemtexistä maailman ihanimman torkkupeiton. // Päivänasu maanantailta, kun pääsin testaamaan uusia kenkiä tositoimissa. Huikeasta laadusta palautetta saa lähettää osoitteeseen valonpuute.pölyinenpeili@suomentalvi.fi. // Viime viikolla jopa Töölössä oli hetken verran lumista. PS. Ihan kivat maisemat meidän koulun lukusalista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti