torstai 14. marraskuuta 2013

torstaikuulumisia

Ahkerana tyttönä yritin tänään mennä ensimmäistä kertaa tässä periodissa laskentatoimen harkkatunnille, mutta ovella tein u-käännöksen. Saliin raahusti proffan lisäksi seitsemän ihmistä, joista puolet oli keski-ikäisiä aikuisopiskelijoita – puolitoista tuntia harkkapaketin läpikahlaamista niin pienellä porukalla vaikutti paitsi kuumottavalta, myös varsin turhalta.

lltapäivä kuluu siis itseopiskelun merkeissä, mutta loppupäiväksi on sentään vähän hauskempaa ohjelmaa: olen sopinut serkun kanssa Starbucks-treffit neljäksi, ja illalla suunnataan Otaniemeen juhlimaan. Nappasin tosin epähuomiossa itselleni työvuoron huomisaamuksi, joten ilta jää pakostakin hieman lyhyeksi. Ehkä ihan hyvä niin, viime viikonloppu nimittäin kului vähän, noh, kosteammissa merkeissä ja pikkujoulukausikin lähestyy suorastaan pelottavaa vauhtia.

starbucks
pakollinen Starbucks-kuva Saksan-reissulta 2011
Olen haalinut itselleni töitä koko viikonlopuksi, mutta ensi viikko onkin sitten täysin työvapaa! Maanantaina pääsen viimein kokkaamaan kavereille kolmen tähden illallista (apua, menu on vieläkin ihan auki!) ja keskiviikkona suuntaan loppuviikoksi Ouluun. Pohjoisessa olisi parempi olla lunta ja pikkupakkaset, sillä jollain hyvin vinoutuneella tavalla kaipaan jo hieman talvea, eikä joulufiilistelykään ole mitään ilman oikeita olosuhteita! Helsinkiin ei silti tarvitse tulla lunta vielä pitkään aikaan. Tai koko talvena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti