lauantai 2. marraskuuta 2013

tallinnan-ostoksia

Torstaina käväistiin kaverin kanssa Tallinnassa puolipakollisella reissulla. Hieman kipeänä olisin oikeastaan halunnut jäädä kotiin peiton alle, mutta olin jo lupautunut mukaan ja liput oli ostettu. Aioin viettää Talinna-päivän valtaamalla nurkkapöydän jostain suloisesta kahvilasta, mutta aina ei mene niin kuin Strömsössä – tunnin Vapiano-datailun jälkeen yksinkertaisesti unohdin olevani vielä puolikuntoinen ja päätin "pyörähtää pikaisesti Rotermannin kaupoissa". Just joo. Kahta tuntia myöhemmin kannoin neljää ostoskassia ja tilin saldo näytti ensi viikoksi nuudeliruokavaliota.

hm

Supersuloinen, sinapinkeltainen jättineule löytyi niinkin eksoottisesta paikasta kuin H&M. Hämmennyin hieman, kun upouuteen liikkeeseen toivotti tervetulleeksi pukuun pukeutunut ovimies, ja muutenkin yleisilme oli jotenkin siistimpi ja selkeämpi kuin Helsingin hooämmissä. Sytyin tyylikkäälle kaupalle huomattavasti enemmän kuin Suomen vaatelabyrinteille, ja kerrankin teki mieli ihan oikeasti kierrellä ja katsella eikä vain pikaisesti silmäillä, josko joku rätti olisi sovituskoppivisiitin arvoinen. Toivottavasti uusi H&M-konsepti rantautuu meillekin pian!

Kevyesti inkahenkinen statement-kaulakoru tarttui mukaan Stradivariuksesta pitkien pohdintojen jälkeen. Olen jo pitkään etsinyt näyttävää kaulakorua, mutta suurin osa valtavasta valikoimasta on halvannäköistä rihkamaa. Punasävyisillä langoilla koristeltu korukin on suurelta osin muovia, mutta kultamaali ja järeä metalliketju pelastavat paljon. Ihan kaikkea ei voi saada varsinkaan parillakympillä, ja koru täyttää tehtävänsä paremmin kuin hyvin: se sopii täydellisesti muun muassa uuden neuleen ja pikkujoulukautta varten ostetun, yksinkertaisen pikkumustan kaveriksi.

08.37.14

Ei päivän ostossaldo ihan yhteen neuleeseen ja koruun jäänyt, vaikka unohdinkin kuvata muut ostokset uusista lempparijutuista intoillessa. Viimainen syyssää inspiroi neuleostoksiin, enkä voinut sanoa ei Pull&Bearista löytyneelle, petrolinsiniselle neulepuserolle. Hauska tekstuuri ja valtava kaula-aukko antavat vähän ilmettä perusneuleelle. Ajattelin yhdistää sen valkoiseen kauluspaitaan ja farkkuihin niinä päivinä, kun mikään asu ei tunnu omalta, mutta pitäisi yrittää näyttää suht skarpilta. Stradivariuksesta löysin näyttävän kaulakorun lisäksi kauan kaivatun keskikokoisen bileveskan, josta saadaan viimeistään pikkujoulukauden alkaessa kuvia ihan in action!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti