tiistai 29. lokakuuta 2013

you light the spark in my bonfire heart

Bloggaus ilman kameraa jatkuu – voisin viimein ottaa itseäni niskasta kiinni ja infota asiasta vakuutusyhtiöön, jotta asia etenisi johonkin suuntaan. Ilman kameraa ei ole kuvia, ja ilman kuvia postailu käy pidemmän päälle vähän tylsäksi. Ei sen puoleen, viime aikoina ei olisi nuhaista nassua ja kymmeniä teekuppeja lukuunottamatta ollutkaan mitään kuvattavaa. Luulin selvinneeni sitkeästä flunssasta, mutta vielä mitä; se vain keräsi voimia ja hyökkäsi takaisin entistä pahempana. Nyt sain kolmen viikon sisällä jo toisen sairaslomapätkän, ja lompakko on tyhjennetty apteekin kassalle. Jos ei näillä lähde, niin ei sitten millään!

Tässäpä kuitenkin viime päivinä tehosoitossa olleita biisejä ilman sen kummempia aasinsiltoja. Musiikki piristää, that's all.

bonfireheart

James Blunt – Bonfire Heart

discolove

Disco Saturdays – Disco Love

countingstars

OneRepublic – Counting Stars

Sokerina pohjalla ah-niin-aikuisen musiikkimakuni helmi: Robin! Frontside Ollie ja Boom Kah ovat olleet tänä syksynä varsin ahkerassa bilesoitossa, mutta viimeiset pari päivää olen kuunnellut loopilla myös uutta Erilaiset-biisiä. (Kiitos Spotifyn private session!) Meikäläisen sydän jättää yhden lyönnin väliin joka kerta Robinin laulaessa "Oot tyttöni mun", vaikka pikaisen googlauksen perusteella jäbä on viistoistavee. Tässä on jotain hyvin väärää.

erilaiset

Robin – Erilaiset

kuvat: 1 2 3 4 5 6 7 8

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti