keskiviikko 9. lokakuuta 2013

uusia tuulia

Kiitos pitkästä aikaa iskeneen blogi-inspiksen päätin uudistaa vähän blogin ulkoasua. Tunnustan, ennätin jo taiteilla Bloggeriin täysin uuden blogipohjan uudella osoitteella ja nimellä, mutta viime tingassa peruin muuttopäätöksen ainakin toistaiseksi. Inhoan blogeja, jotka vaihtavat osoitetta ja ilmettä muutaman kuukauden välein kirjoittajan tuuliviiriluonteen takia, ja arvostan samalla konseptilla blogia pitkään tehneitä. Do you remember on toki pysynyt täällä jo yli kaksi vuotta, ja vähintään ulkoasu-uudistuksille olikin jo korkea aika.

Yleisen uudistusinnon ja vaihtelunhalun lisäksi mahdollisen blogimuuton taustalla on halu kasvattaa kuvien kokoa. Uudessa pohjassa kuvien leveys olisi nykyisen 640 pikselin sijaan 800 eli mistään valtavasta muutoksesta ei toki olisi kyse. Kertokaahan siis, ovatko nykyiset kuvat riittävän kokoiset ja jos eivät, onko isompi koko blogimuuton vaivan arvoista?

insta 
Uuden bannerin askartelun lisäksi pyöräytin aiemmin heti bannerin alta löytyneet linkit sivupalkkiin. Blogin löytää entiseen tapaan Bloglovinista, minkä lisäksi meikäläisen äärimmäisen mielenkiintoista elämää voi seurailla myös Instagramissa (@jtirkkonen), Twitterissä ja Tumblrissa. Jos kiinnostaa, seuratkaa tai noudattakaa äiskän esimerkkiä ja stalkatkaa jälkiä jättämättä! ("Luinkin jo Twitteristä, että olit tehnyt sitä ja tätä." Mitäs tässä turhia soittelemaan kotiin, kun sosiaalinen media kertoo jo kaiken oleellisen.)

4 kommenttia:

 1. No kuvahan kertoo enemmän kuin sanat joten miksei voisi ola myös suurempia ja siten monisanaisempia kuvia :D. Kannatan siis!

  VastaaPoista
 2. Itse olen aina ollut sitä mieltä että ihana blogi sulla on, t. pieni muutosvastarinnan rivisolttu ;D mutta jos pikselikoko valvottaa sua öisin niin sitten totta kai

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiiii kiitos :) Pikselikoot eivät ole vielä tulleet uniin asti, joten se lienee merkki siitä, että kaikki on nykyisellään hyvin!

   Poista