maanantai 7. lokakuuta 2013

syyskuulumisia

Noniin. Tulipahan pidettyä melkein kuukauden mittainen, enemmän tai vähemmän tarkoituksellinen blogitauko. Koulun, töiden sekä ennen kaikkea tällä hetkellä varsin kiireisen muun elämän yhdistäminen tuntuu välillä vaativan ennennäkemättömiä aikataulutustaitoja sekä itsekuria, joka tunnetusti on allekirjoittaneen vahva alue...

Rakastan hektistä elämää ja kaikkea, mikä tällä hetkellä täyttää kalenterin (kvantitatiivisen analyysin harkkoja ja kirjanpidon tenttiä lukuunottamatta), mutta välillä kaipaan omaa aikaa: lukemista, bloggaamista, ruoanlaittoa ja lenkkeilyä kaupungilla. Onneksi tämän viikon jälkeen helpottaa edes vähän, ja lupasinkin jo itselleni panostaa sitten enemmän, no, itseeni.

IMG_4226a

Kaikesta vinkumisesta huolimatta elämä on ollut viime aikoina huikeaa. Olen käynyt pikareissulla Tallinnassa ja viettänyt melkein viikon Oulussa kotikotona. Eksyin speksin taustatiimiin ja puuhailen siis ensi talvena ihan uusien juttujen ja ihmisten parissa. Jännittää vähän, silleen hyvällä tavalla. Viime viikolla kävin pyörähtämässä Jyväskylässä: alle vuorokaudessa sinne ja takaisin. Helsinkiläistyneiden, entisten Oulu-ihmisten kanssa on lanseerattu "Kolmen tähden illalliset", joiden merkeissä pääsee välillä valmiiseen ruokapöytään nauttimaan ylläriaterioista. Suunnitelmat omalle kokkausvuorolle ovat jo hyvässä vauhdissa, mutta niistä lisää sitten h-hetken jälkeen!

IMG_4221a
IMG_4219a

Asukuvat ovat parin viikon takaiselta Oulun-reissulta, kun pääsin pitkästä aikaa hyödyntämään äiskän kuvauspalvelua. Asussa itsessään ei ole mitään erityistä, mutta syksyinen tausta ja äidin värkkäämä lettikampaus suorastaan vaativat päästä kuviin.

Nyt johdon laskentatoimen harkkapaketin kimppuun, palaillaan!

2 kommenttia:

  1. Suloisia sieniä tuolla nurmikolla taustalla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, emmä edes huomannut niitä ennen kuin sanoit :D

      Poista