keskiviikko 16. lokakuuta 2013

bunny love

Äärimmäisen intensiivisen (yeah right) vähittäiskaupan ohjausjärjestelmien pänttäämisen jälkeen päätin palkita itseni pienellä materiahaaveilulla ja eksyin lempinetti-ikkunashoppauspaikkaani, Parikan sivuille. Rakastuin Minna Parikan kenkiin intohimoisesti jo vuosia sitten: tilanteen vakavuudesta kertonee jotain se, että olen jo valinnut hääkengikseni punaiset Raquelit. Kengät on päätetty – vielä kun löytäisi sen ihmisen, joka siellä alttarilla odottaa minua ja maailman kauneimpia kenkiä!

minnaparikka
(kuvat minnaparikkashop.com)

Rakkaus Parikoihin osoitti jo hiipumisen merkkejä parin viime malliston aiheuttamien pettymysten takia, mutta S/S ja A/W 2013 -mallistojen myötä minä ja Parikat olemme taas löytäneet toisemme. Huiman korkeat glitter-Angorat ovat ehdottomasti kauneimmat kengät, joihin törmännyt ihan hetkeen. En voisi ikinä kävellä niillä kiitos pituuskompleksin ja mukavuudenhalun, mutta siitäkin huolimatta himoitsen kaunokaisia enemmän kuin yksiäkään oikeasti käyttökelpoisia kenkiä! 

Glitterunelmia huomattavasti järkevämpi hankinta olisivat supersuloiset, pinkit Bugs-ballerinat. Pitkäkorvaisia Bugseja saa myös huomattavasti monikäyttöisemmässä mustassa nahassa, mutta mielikuva pinkistä väripilkusta muuten mustassa asussa ei jätä rauhaan. Sitä paitsi, glitteristen kirjahyllyn koristeiden ja mustien ballerinojen välillä pinkit pupunkorvat olisivat täydellinen kompromissi. (Nyt meni jo aika läpinäkyvän itsensävakuuttelun puolelle...)  Eikö lokakuu ole jo ihan hyvä aika ostaa itselle joululahjoja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti