sunnuntai 8. syyskuuta 2013

new in

Viime viikkoina ostosreissuilta on tarttunut mukaan harmaita asioita. Parin viikon takaiselta Tallinnan-reissulta kotiutin ainoana löytönä rennon bleiserin, ja ex tempore -visiitillä Kampin kauppoihin löysin maailman pehmeimmän collegen.

Meleerattu bleiseri on superlöytö Tallinnan Springfieldistä, jonka olemassaolosta olen aiemmin ollut autuaan tietämätön. Olen etsinyt sopivaa bleiseriä jo ties kuinka kauan, mutta kaikissa joko napit ovat tiimalasivartalolle täysin epäsopivissa kohdissa tai materiaali tällaiselle hedonistille liian "kovaa". (Prinsessa mikä prinsessa.) Löysästi kudottu kangas ja napiton malli kuitenkin vastaavat kaikkia vaatimuksia, ja kiikutin bleiserin kassalle onnellisesti edes hintalappua vilkaisematta. 

IMG_4205a

Superpehmeä semicropattu Vilan college löytyi puoleen hintaan Kampin Modasta. Viidenkympin normaali-hinnalla pusero ei olisi välttämättä tarttunut mukaan, mutta reilu ale yhdistettynä viime aikoina joka tuutista tunkeviin collegeihin olivat vastustamaton yhdistelmä. Maailman pehmein kangas ja helmikoristelut tekevät harmaasta puserosta täydellisen turvavaatteen rumapäiville: farkkuihin ja tennareihin yhdistettynä se ei tarvitse kaveriksi lainkaan koruja tai muita asusteita.

IMG_4207a

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti