keskiviikko 14. elokuuta 2013

syysuutta

Rakkain Oulu-ystävä teki viime viikolla muutaman päivän visiitin Helsinkiin, ja kaiken viinin juomisen ja fiilistelyn lomassa ehditiin kiertää hieman kaupoillakin. Hellesäällä ei tehnyt mieli sovitella neuleita, mutta jotain kevyen syksyistä tarttui kuitenkin mukaan.

Mustat tekomokkabaltsut ovat "pakko-ostos" Seppälästä: kyllästyin kesken shoppauskierroksen pari kesää palvelleisiin, lähes puhkikuluneisiin vakkaribaltsuihin, ja kiikutin seuraavassa vastaantulleessa putiikissa vastaavat kassalle. Heti kaupan ulkopuolella heitin vanhat kengät roskiin ja sujautin uudet jalkaan. Sen jälkeen minä ja kultaisin niitein koristellut kengät olemmekin olleet erottamaton parivaljakko.

IMG_4158a

Piecesin folklorehenkinen huivi on extempore-hankinta, jonka ostin R:n yllyttämänä. Pohdin pari päivää josko huivi oli virheostos, mutta mitä vielä: syksyisempien säiden saavuttua olen kietoutunut lämpimään huiviin päivittäin. Pelkäsin, etteivät kummalliset kuviot olisi ollenkaan minua, mutta yllättäen huivi sopii täydellisesti harmaiden neuleiden ja mustien asusteiden kaveriksi, trenssiin sekä kumisaappaista pilkottaviin vaalean-punaisiin villasukkiin. 

IMG_4152a

Jostain syystä innostun aina syksyisin meikkaamaan ahkerammin (uudet ihmiset ja hyvä ensivaikutelma?), joten vakuutin itseni varsin helposti huulipunakynän elintärkeydestä. Olen jo pitkään vilkuillut huulitusseja ja muita vastaavia, mutta pitäytynyt aina turvallisesti peruspunissa. Kynämallinen versio vaikutti kuitenkin hauskan helpolta ja kevyeltä, joten nappasin sen mukaan. Ehdottomasti paras meikkilöytö aikoihin: kynällä saa nopeasti lisäväriä arkimeikkiin ilman turhan "laitettua" vaikutelmaa!

IMG_4154b

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti