tiistai 23. heinäkuuta 2013

rakkausmekko

Terveisiä kahvitauolta! Viime viikon vapaapäiväshoppailun saldo on pyörinyt postausluonnoksissa perjantaista asti, joten tässäpä tämä nyt viimein. Rumapäivänä shoppaillessa mikään ei oikein meinannut tuntua hyvältä, ja hipsin kotiin lähes tyhjin käsin. Onneksi laatu kuitenkin korvaa määrän, eiks niin?

Tummansininen neopreenimekko tarttui mukaan Gina Tricot'sta, josta menin alunperin hakemaan perus-bandeauta Espanjassa kadonneen tilalle. Noh, bandeaut olivat loppu (nyt apua kertokaa, mistä sellaisia saa vielä syksyn lähestyessä?), mutta iskin silmäni täydellisen malliseen mekkokaunokaiseen. Jos vaate tuntuu ja näyttää hyvältä jopa ultimaattisena rumapäivänä sovituskoppivalaistuksessa, ei sitä yksinkertaisesti saa jättää kauppaan.

rebeckadress

Turvallisen mustan version lisäksi kiikutin sovitukseen "ihan vain muodon vuoksi" tummansinisen mekon, ja tykästyin minulle ennestään vieraaseen väriin kertaheitolla. Tummakin sininen näyttää vaaleaa ihoa vasten yllättävän paljon pehmeämmältä kuin musta ja korostaa kivasti punaisia hiuksia. Täydellisen LBD:n etsintä siis jatkuu edelleen, mutta nyt kaapissa on täydellinen preppy dress!

2 kommenttia:

  1. Selailin tänne tullessani ensin Britannian vauvauutisten päivityksiä iltasanomista ja en edes lukenut otsikkoa raskausmekoksi....Piti lukea pariin otteeseen uudelleen ennen kuin tajusin alkujärkytykseltä että "rakkausmekkohan" se on :).

    VastaaPoista
  2. ...mutta siis aivan ihana mekko!

    VastaaPoista