keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

kiireen keskeltä

Kuvia Sitgesin-reissulta seuraa heti, kun onnistun lataamaan koko valtavan kuvasaldon ja löytämään joukosta edes muutaman julkaisukelpoisen otoksen. Tiivistettynä reissu oli parhautta: ihanat ihmiset, täydellinen villa (ihan oikeasti, meidän uima-altaalta oli näkymä kaupungin yli Välimerelle!) ja totaalista rentoilua. 

Espanjasta kotiuduttua ennätin pyörähtää kotona huiman tunnin verran ennen kuin suuntasin viikonlopuksi Ouluun juhlimaan Susan yo-juhlia, ja heti maanantaina neiti tuli Helsinkiin pääsykoereissulle. Olen ollut kohta kaksi viikkoa koko ajan menossa ja 24/7 jonkun toisen seurassa, joten seuran korkealuokkaisuudesta huolimatta parin päivän oma aika ennen perjantaina saapuvaa seuraavaa vierasta tulee varsin tarpeeseen. 

jossujasusa

Espanjan shoppaussaldo jäi rajallisista rahavaroista johtuen melko pieneksi, mutta ostokset ovat sitäkin kivempia! Päiväreissulla Barcelonaan suoritettiin tyttöporukan täsmäisku Maremagnum-ostoskeskukseen, kun pojat suuntasivat jo takaisin villalle. Epätoivon taso oli ennennäkemättömän korkealla siinä vaiheessa, kun muilla oli jo kassikaupalla ostoksia, enkä ollut itse löytänyt vielä yhtään mitään. Ilmeisesti minä ja espanjalainen muoti ei vain sovita yhteen... Onneksi Pimkie pelasti valtavalta shoppauspettymykseltä, kun ihastuin valkeaan pitsitoppiin ja sifonkiseen maksimekkoon. Pakko tosin myöntää, että alunperin mekko meinasi jäädä kauppaan, mutta makutuomareiden yksimielisellä päätöksellä "jouduin" kiikuttamaan senkin kassalle.

Suunnitelmissa oli laittaa valkea mekko jo lauantaisiin yo-juhliin, mutta ensimmäisenä Espanja-iltana palanut selkä olisi ehkä aiheuttanut muille vieraille traumoja. Nyt värierot ovat tasoittuneet jo sen verran, että uskaltauduin pukemaan mekon tänään kaupunkireissulle. Se sai spontaaneja kehuja Marimekon myyjältä, joten joudun ehkä kiittämään tyttöjä vielä onnistuneesta ylipuhumisesta. Napsittiin supertyylikkään Susan kanssa aamulla pitkästä aikaa asukuvia, joten tässäpä samalla myös ystävän yksinkertaisen chic asu!

susajajossu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti