sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

juhannuskuulumisia

Juhannus 2013 on paketissa ja Helsinki kutsuu! Ihan pienenä vinkkinä voin kertoa, että juhlapyhien paluumatkat kannattaa varata hyvissä ajoin, ellei sitten ihan väkisin halua junan leikkivaunuun itkuisten taaperoiden kanssa... Kolme tuntia takana, neljä ja puoli edessä – onneksi kuulokkeista soi SMG ja ohi vilistävät Pohjanmaan laakeat aukeat, joita tuijottelemalla voi hetkeksi upota hölmöihin kesähaaveisiin. Ai mikä post-juhannusfiilis?

aSnapshot_20130622_63b

Juhannusaaton vietin sekalaisen seurakunnan kanssa grillauksen ja gintonicien merkeissä. Yksi lemppari-elämänohjeistani sanoo, että juhlista kannattaa poistua silloin, kun niitä voi vielä juhliksi kutsua. Tuo ajatus iski tajuntaan ennennäkemättömän vahvana juuri ennen Evil Dead -juomapelin alkua, joten tuijottelin superkuuta kotona hyvillä mielin jo ennen puoltayötä. 

Eilinen kului ihan vain kotona sadetta pakoillen ja leffoja katsellen. Juhannukseen sopivasti katsottiin vanhoja suomalaisia mustavalkoelokuvia, joiden kohdalla yleissivistyksessäni on tähän asti ollut aukko. En ehkä koskaan kykene ymmärtämään viime vuosisadan alun ihmisten leffamakua, kun itse puuduin Tauno Palon ja Ansa Ikosen ylitsepursuavaan teatraalisuuteen jo muutaman tunnin jälkeen. Ihan kelvollista kesäyön viihdettähän nuo elokuvat olivat, mutta seuraavien katsominen saa odottaa ensi juhannukseen!

aSnapshot_20130622_25a
aSnapshot_20130622_93a

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti