perjantai 14. kesäkuuta 2013

barcelonan korulöytöjä

Valkoisen maksimekon ja pitsitopin lisäksi Barcelonan shoppauskierrokselta tarttui mukaan pari korua. Yleensä en syty ollenkaan kullanvärisille asusteille, mutta never say never – eihän komeroista löytynyt  vaaleita vaatekappaleitakaan ennen tätä kevättä, ja nyt ne ovat lähes jokapäiväisessä käytössä!

Olen aina tykännyt kaiken maailman sulkakoruista, mutta perfektionistiluonteelle ei oikein sovi käytössä nopeasti kulahtaneen näköisiksi muuttuvat sulat. Barcelonassakin jätin täydellisen statement-sulkakaulakorun kauppaan, koska en löytänyt yhtä ainoaa tarpeeksi siistiä yksilöä... Näin jälkikäteen vähän harmittaa, mutta minkäs teet. Skarpeilla metallisulilla ja kultaisella ketjulla varustetulle kaulakorulle en kuitenkaan voinut sanoa ei, ja hintakin oli sitä luokkaa etten jaksanut pohtia korun kestävyyttä sen enempää. Tällä hetkellä koru roikkuu sängyn vierellä toimittamassa dreamcatcherin virkaa, mutta eiköhän se pääse tässä lähipäivinä ihan tositoimiinkin!

IMG_3916a

Yksinkertainen LOVEME-rannekoru on puhdasta rihkamaa, mutta tykästyin siihen jo ensisilmäyksellä valtavasti. Koru asettuu ranteeseen hauskan kulmikkaasti, ja se pääsikin ahkeraan käyttöön jo heti reissussa. Kaikista Barcelonan ostoksista rannekoru on muuten se, joka muistuttaa reissusta ja fiiliksistä parhaiten!

IMG_3913a

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti