torstai 2. toukokuuta 2013

wappu 2013

Tähän astisen ja hyvin mahdollisesti koko elämäni paras vappu alkoi kiipeämällä KY-talon katolle juomaan skumppaa parhaiden ihmisten kera. Seuraavien 36 tunnin aikana hyppäsin Mantan altaaseen niiden samojen tyyppien kanssa (sitä huikeuden ja rakkauden määrää ei voi sanoin kuvailla), nukuin pari aamuyön tuntia Ulliksella makuupussissa ja heräsin auringonpaisteeseen, söin kesän ensimmäisen jäätelön, poltin nenänpään kevään kauneimmassa säässä ja koin käsittämättömän paljon kaikkea muuta. 

IMG_3464a
KYwappu2013
IMG_3466a
IMG_0726a
IMG_3737a
IMG_3608a
kuvat kavereiden kameroista jne.
Arkeenpaluu sujuu hitaasti mutta varmasti: tänään aloitin kesätyöt ihanassa paikassa ja tein ruokaa kotona ensimmäistä kertaa pitkään aikaan. Kipeät lihakset ja Ulliksella villiintynyt allerginen nuha alkavat vähitellen helpottaa ja täysin huomaamatta reiteen ilmestynyt kämmenen kokoinen mustelmakin katoaa ajan myötä, mutta muistot ensimmäisestä vapusta Helsingissä, opiskelijana ja KY:llä säilyvät ikuisesti.

2 kommenttia:

 1. Tosi kivan kuulonen vappu!:D Kiipesittekö KY-talon katolle joitakin sisärappusia pitkin vai ihan ulkoa jotenkin?

  Onnittelut kesätöistä! Itse koitan vielä kovasti saada töitä, mutta ainakaan vielä ei ole napannut.

  http://cyalateralligatorz.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylimpään kerrokseen pääsee ihan sisäkautta, ja siitä sitten tikkaita pitkin katolle :) Kiitos, toivottavasti työnhaussa tärppää sunkin osalta!

   Poista