sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

tuliaisia tallinnasta

No nyt niitä Tallinnan-ostoksia! Kaikista suunnitelmista ja terveen elämän lupauksista huolimatta perjantain tuparijatkot venyivät pitkälle aamuyöhön (minkäs teet, kun seura on huippua!), minkä seurauksena flunssa villiintyi täysin. Eilen ja tänään olen lähinnä koomannut sängyn pohjalla ja maratoonannut Brothers&Sistersia, mutta äsken jaksoin sentään kaivautua peittokasasta kuvaamaan parin viikon takaisen shoppaussaldon. Kovin ekstensiivistä inhimillistymisoperaatiota en sentään jaksanut suorittaa, joten kaikkien henkisen hyvinvoinnin vuoksi nuhainen nassu on rajattu kuvista ulos...

Mutta, asiaan! Lähdin Tallinnaan pitkälti "ostan vain pitkään mielessä pyörineitä juttuja, ja nekin vain alesta" -mentaliteetilla, mikä oli huomattavasti helpommin sanottu kuin tehty. Aikamoinen meedio olisi pitänyt olla suunnitellakseen mintunvihreän hapsuvyön hankintaa, ja normihintaisten farkkujen kohdalla vetoan äärimmäiseen tarpeeseen. Farkut ovat tismalleen samaa mallia kuin aiemmin ostetut karkkifarkut, mutta kokoa pienemmät. Etenkin vadelmanpunaiset housut ovat venyneet käytössä lantiolta varsin paljon, joten näiden sinisten kohdalla valitsin suosiolla pienemmän koon ja vietin sovituskopissa valehtelematta vartin yrittäen saada farkkuja kiinni. Kyllä kannatti, sillä parin viikon päivittäisen käytön jälkeen farkut istuvat edelleen täydellisesti!

jeans
IMG_3524a

Tänä keväänä vaaleat yläosat ovat pyörineet mielessä käytännössä joka kerta vaatekaappia avatessa: peruskauluspaitaa ja mustavalkoraidallista rakkauspuseroa lukuunottamatta en aiemmin omistanut yhtä ainoaa valkoista paitaa, mikä aiheutti pieniä ongelmia kaikkien inspisasujen rakentuessa juuri sellaisten ympärille. Vilan valkoinen neule on osoittautunut täydelliseksi ostokseksi – se on sopivan pehmeä turvavaatteeksi, ihanan klassinen ja skarppi sekä tarpeeksi paksu lämmittämään trenssin alla viileinä aamuina.

IMG_3521a
IMG_3542a

Valkoisen topin kotiutin Zarasta paikkaamaan vaatekaapissa ammottavaa biletopin mentävää aukkoa. Omistan valtavat kasat arkivaatteita ja sukujuhlakelpoisia mekkoja, mutta jostain syystä bilevaatetus on jäänyt komerossa vähemmälle (lue: olemattomalle) edustukselle. Rento toppi on takaa ohutta trikoota ja edestä vähän juhlavampaa materiaalia, ja olkapäiden metalliyksityiskohdat tuovat vähän mielenkiintoa muuten yksinkertaiseen malliin. Jos jotain negatiivista pitää sanoa, etuosan materiaali rypistyy suht helposti ja sitä saakin höyryttää käytännössä ennen jokaista käyttökertaa.

IMG_3537a
white&blue

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti