torstai 4. huhtikuuta 2013

rakkausfarkut

Pari viikkoa sitten ostetut suloisen väriset farkut ovat juurtuneet jalkaani. Olen viihtynyt lähinnä vadelman-punaisissa housuissa, mutta lämpenen yhä enemmän myös niiden mintunvihreille kavereille. Pääsiäislomaa aloittelin punaisissa farkuissa ja perusteepparissa, joiden kaveriksi heitin rakkaushuivin. Näin jälkikäteen ajateltuna muuten rentoon asuun olisi sopinut Vuittonia paremmin vaikka kangaskassi, mutta eipä sellaista kyllä sattunut reissussa mukana olemaankaan.

IMG_3412a

Valkoiset tennarit ovat muutama vuosi sitten jostain alekorista tehty löytö, ja ne jalassa on kierretty muutamat festarit ja monta muutakin reissua. Viimeisimmässä pesussa kengät kutistuivat niin, että olin jo valmis heittämään ne menemään. Onneksi en päässyt suunnitelmassa vielä toteutuksen tasolle, sillä äärimmäisessä hädässä (suunta viihteelle ja ainoat mukana olevat kengät talvisaappaat) päädyin testaamaan vanhoja turvatennareita ja kas, nehän venyivät kärsivällisesti kokeillen oikein sopiviksi!

Cubuksesta tarttui lauantain shoppausreissulla mukaan valkea pusero, joten pääsin testailemaan mulle epätyypillisen vaaleaa asukokonaisuutta. Puseron juju on hauskasti "valuva" avoin selkä, mutta se nyt ei tahtonut ikuistua fiksun näköisesti mihinkään kuvaan. Ihastuin pehmeään paitaan kuitenkin sen verran, että eiköhän se nähdä kevään ja kesän aikana vielä kaikista mahdollisista kuvakulmista! Yleensä en voi sietää lyhyitä (eli normaalipituisia) yläosia, mutta kokonaan vaaleassa kokonaisuudessa kilometrin mittaisten jalkojen ja suhteessa lyhyen selän epäsuhtaisuus ei korostu liian pahasti. Tämän valaistuksen myötä loppukevään ostoslistalle täytynee lisätä muutama valkea yläosa...

IMG_3437a

2 kommenttia: