sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

onnellisuuspostaus

Huh, superkiireinen viikko alkaa olla viimein lopuillaan. Tämäkin postausluonnos on pyörinyt Bloggerissa jo viikon päivät, mutta en ole yksinkertaisesti ehtinyt tai jaksanut kirjoittaa tekstiä kuvien kaveriksi. Kuvat ovat reilun viikon takaiselta Tallinnan-reissulta Susan kanssa, mutta tänään tuntuu, etten osaa kirjoittaa täydellisestä päivästä tarpeeksi kuvaavasti. Tyydynkin toteamaan, että vanha kaupunki oli täydellinen ja alennusshoppailujen saldo kivan keväinen. Ehkä kuvat kertovat kaiken muun olennaisen.

IMG_3455a
IMG_3472a
IMG_3474a

Juuri nyt olen onnellinen hurjan monesta asiasta: ihanista ihmisistä, SMG:stä, käytännössä varmasta kesätyöpaikasta, kovaa vauhtia lähestyvästä ensimmäisestä opiskelijavapustani, toukokuun lomareissusta Espanjaan, kumppareiden varsista pilkottavista villasukista, lähikaupan kypsistä avokadoista, tupareista ensi perjantaina, siitä etten sortunut yhdeksi Hullujen Päivien kyynärpäätaktikoijista, ihan oikeasta suklaasta tehdystä kaakaosta, oman pääaineen löytämisestä, loppukevään Helsinki-vieraista ja uskalluksesta hypätä oman mukavuusalueen ulkopuolelle.

IMG_3485a
IMG_3475a

Nyt tiskaan viikon aikana keittiöön kasaantuneen astiavuoren ja nukun ylipitkät yöunet (ihan vain, koska voin ja saan ja ehdin) ja huomenna aloitan uuden viikon toivottavasti edelleen näin hyvissä fiiliksissä. Palaillaan viimeistään tiistaina Tallinnan shoppaussaldon merkeissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti