keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

kivoja juttuja

Elämän pieniä onnellisuudenaiheita osa luoja tietää: viikon ensimmäinen ilta, kun kotiin ehtii ennen yhdeksää. Muita varsin kivoja juttuja viime päivinä ovat olleet ainakin:

  • Reissu kirjastoon, jonka olemassaolosta olin täysin pimennossa aina eiliseen asti, sekä sieltä mukaan tarttunut pieni pino kirjoja. Tuomas Kyrön Miniän kahlasin läpi heti eilen ja yhtäkkiä ymmärsin paremmin jo edesmennyttä ukkia.

IMG_20130424_220718

  • Päätös jättää kaikkien kiireiden keskellä ylipitkäksi venähtänyt otsis yksinkertaisesti leikkaamatta ja palata sivuotsikseen. Kadun ideaa ehkä heti ensi viikolla, mutta onneksi aina voi tarttua muumikuvioisiin keittiösaksiin.

IMG_3549a

  • Tämäniltaisen laskiksen pääaineinfon huikeat sushitarjoilut. (Niistä ei tietenkään ole kuvaa – nälkäisenä ei käynyt mielessäkään tarttua kameraan vaan puikkoihin. Ruoan sijaan ikuistin shottilasissa viihtyneen suloisen orkidean.) Laskentatoimi ei ehkä sytyttänyt, mutta sushipaikkaan on päästävä uudelleen heti ensi viikolla.

IMG_20130424_175047

  • OPIn klassikkopunainen eli Big Apple Red, johon investoin vaivaisen vuorokauden ajan kynsissä pysyneen Mavalan tuskastuttamana. Vielä en ole ehtinyt kavereiden kehumaa lakkaa testaamaan, mutta odotukset ovat korkealla!

IMG_3553a

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti