sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

täydellisyyttä

Huomenta murmelit! Mulla on ollut ihan superaamu, sellainen leffatäydellinen sunnuntai. Heräilin kaikessa rauhassa ikkunasta tulvivaan valoon ja tein kerrankin ihan kunnollisen aamupalan (ja katoin sen iskän ostamalle lintutarjottimelle ♥). Suorastaan huikean tästä aamusta tekisi se, että ulkona vallitsisi vielä alkuviikosta kevätfiiliksen herättänyt lämmin ja aurinkoinen sää, mutta edes harmaa taivas ei onnistu pilaamaan tunnelmaa juuri nyt.

IMG_3274a

Toki tälle ylipursuavalle onnellisuudelle on ihan oikea syykin: tänään heräsin ensimmäistä kertaa yksin uudesta, ikiomasta kodista. Perjantaina siirrettiin koko omaisuus iskän ja muutaman supermiehen kanssa Kantsusta Kallioon, ja eilinen kului vielä siivoillessa ja Ikea-visiitillä. Se reissu oli vähän tyhjä arpa, sillä mulle mieleinen vaaterekki oli myyty loppuun. Niitä pitäisi kuitenkin tulla alkuviikosta lisää, joten silloin uusi yritys! Tämän päivän agendalla on käväistä hakemassa uusi suihkuverhotanko ja yrittää löytää jostain sopuhintainen leivänpaahdin. Pienenä vinkkinä voin kertoa, että muuton jälkeen ensimmäistä kertaa paahdinta käyttäessä kannattaa tarkistaa sen sisältö mahdollisten häiriötekiöiden varalta. Itse luulin hukanneeni muuton yhteydessä yhden veitsen, mutta leivänpaahtimestahan se löytyi – luonnollisesti vasta pienten lieskojen ja paahtimen lopullisen tuhon jälkeen.

Kuvia uudesta kodista postailen ensi viikon puolella, kunhan ensin saan vaaterekin paikoilleen ja sen myötä viimeiset vaatesäkit huspois lattialta pyörimästä. Veikkaan, että tulevalla viikolla blogi herää muutenkin taas henkiin kiitos tenttiviikon, lukemisen välttelyn ja kotona hengaamisen. Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti