sunnuntai 13. tammikuuta 2013

viimeinen lomaviikko

Randomkuvia kuluneelta viikolta, olkaas hyvä. Kännykkä on ollut nyt pari viikkoa huollossa, joten vieroitusoireissani muokkasin kuvat Instagram-henkisesti. Pelottavaa. Elämä ilman superpuhelinta on muutenkin melkoista tuskaa, kun joutuu luopumaan nykyisin itsestäänselviksi muodostuneista jutuista. (Ei, tällä en tarkoita Instagramia.) Arvailen öisiä bussiaikatauluja ja lopulta päädyn palelemaan pysäkillä vartin ajan, koska en voi tarkistaa oikeaa aikaa netistä. Olen onnellisesti kujalla eri ryhmien yhteisistä tekemisistä, sillä en ole Whatsappin tavoitettavissa ja pääsen Facebookiin vain kotona tai koulussa. Sosiaaliset suhteet kärsivät, kun kivikautisella varapuhelimella yhden viestin kirjoittaminen vie viisi minuuttia. First world problems, kyllä, mutta omassa elämässä hyvin harvoin on muunlaisiakaan.

IMG_3200b

Viimeisen lomaviikon ajan olen kipittänyt ympäri kaupunkia ja tehnyt jaostoduunia siinä määrin, että "loma" tuntuu varsin hämärältä käsitteeltä. Ennen tiistaita pitäisi vielä vääntää englannin kurssille pre-course assignment, joka edellyttää viiden ylipitkän ja äärimmäisen jännittävän artikkelin lukemista ja niiden referointia. Tässä vaiheessa voisin lähettää muutaman ei-niin-kauniin ajatuksen proffalle, jonka mielestä on okei piinata opiskelijoita ennen kurssin virallista alkua ja vielä sen jälkeenkin erilaisten tehtävien merkeissä. No, jostain ne kielinopat on tänä vuonna revittävä, joten ei auta itku markkinoilla tai muutkaan kliseet.

IMG_3208b
IMG_3231b

Vähän meni nyt vinkumisen ja valivalin puolelle, mutta oikeastaan elämä on varsin jees. Tällä viikolla olen ehtinyt lukea pari hyvää kirjaa, ostaa lopultakin kaikkien blogihipstereiden 2012-lempparia eli Clipper-teetä ja nähdä kavereita. Olen viimeistellyt parin kuukauden ajan hyllyssä lähes valmiina pyörineen kaulahuivin ja palellut Ulliksella pulkkamäessä. Huomenna alkaa vuoden rennoin opiskeluperiodi, kun pääsen viimein nauttimaan akateemisista kolmipäiväisistä viikonlopuista, ja maanantaisinkin on vain yksi luento. Ihan hyvä tosin näin, sillä koulun ulkopuolista tekemistä riittää helmikuussa enemmän kuin tarpeeksi.

IMG_3223b

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti