keskiviikko 2. tammikuuta 2013

uv 2012/2013

IMG_3138a

Suuret suunnitelmat uv-kotibileistä kuihtuivat ensin etkoiluksi ja lopulta privaetkoiluksi Susan kanssa. Mässättiin överikakkua ja juotiin skumppaa parin tunnin ajan, kunnes siirryttiin jatkamaan iltaa vähän isommalla porukalla Tivoliin. Vuoden vaihtuessa tanssin pöydällä Tinakenkätytön tahtiin yhden parhaimman ystäväni kanssa – uskaltaisin väittää, että on huonompiakin tapoja aloittaa uusi vuosi! Viiden tunnin reivaamisen jälkeen kroppa huusi hallelujaa, mutta olihan ehkä hauskin ilta pitkään aikaan.

Bilemekon löysin muutama päivä sitten Cubuksen alerekiltä. Viidenkymmenen prosentin alennuksella hintaa jäi huimat viisitoista euroa, joten uskalsin ostaa mekon silläkin riskillä, että kroppakompleksit iskisivät päälle eikä se pääsisi koskaan käyttöön. Lievästä (vuoden aliarvio...) maha/perse/reisikompleksista johtuen en ole koskaan ennen omistanut kapeahelmaista hametta tai mekkoa, joten sellaisen käyttäminen on suoranainen riemuvoitto tyhmistä epävarmuustekijöistä. Näin jälkikäteen ajateltuna olisin voinut rohkaistua vähän aiemmin, sillä mekosta tuli heti uusi suosikkivaate.

susankaa
IMG_3120a

Inspis "överikakkuun" löytyi Stockan Premiere-lehden joulukuun numerosta, mutta modasin ohjetta aika reilulla kädellä osittain olosuhteiden pakosta ja toisaalta omien mieltymysten mukaan. Ei kukaan voi hei vastustaa (ylihintaisia) mansikoita keskellä talvea! Hämmennyin tosin vähän, kun kyselin Stockan Herkun myyjältä ohjeessa mainittuja suklaamoussea ja isoja marenkilevyjä, eikä kumpaakaan löytynyt valikoimista. Selitykseksi sain, että "joo se lehti on aika Helsinki-keskeinen, kaikkia tuotteita ei oo täällä Oulussa". No aijaa. Myyjä sentään ystävällisesti antoi vinkkejä korvaavista tuotteista, joten usko edes Stockan asiakaspalveluun säilyi, vaikka kanta-asiakaslehden toimittajista en ajattelekaan enää kovin hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti