sunnuntai 9. syyskuuta 2012

home sweet home

IMG_2695a

Tänään sain lopultakin otettua itseäni niskasta kiinni ja tyhjennettyä jo toista viikkoa keskellä lattiaa maanneen matkalaukun. Pikaisen siistimisen seurauksena kämppä näyttää muutenkin edustuskelposelta, joten päätin napata pari kuvaa tänne blogin puolelle. Kuvien lievä hämäryys johtuu siitä, että aurinko paistaa huoneeseen noususta puolillepäivin asti, mutta sen jälkeen luonnonvaloa on aika niukasti. Valitettavasti niin on toistaiseksi myös keinovaloa, sillä Ikeasta hankittu spottivalaisin paljastui valoteholtaan yhtä hehkulamppua vastaavaksi. Ei muuta kuin lamppuostoksille tässä sopivan vapaahetken tullen!

IMG_2691a

Muutamia pieniä yksityiskohtia lukuunottamatta kämppä näyttää suunnilleen samalta kuin elokuun alussa. Hyllyyn on tullut vähän lisää täytettä ja tänään ripustin seinälle kummitytöltä joululahjaksi saamani kalenterin sekä suloisen lintuavaimenperän. Seiniin ei saa opiskelija-asunnossa tehdä reikiä, joten kalenterin kiinnitin siihen yhteen ainoaan edellisen asukkaan jättämään naulaan. Tekisi kamalasti mieli ripustaa seinille kivoja koukkuja laukkuja ja sen sellaista varten, mutta ehkä sitten seuraavassa asunnossa...

Löysin ihanan lintuavaimenperän ja sen "kodin" eli seinään kiinnitettävän pesän tänään Design Marketista, joka järjestettiin Kaapelitehtaalla osana Helsinki Design Weekiä. Ainakaan omiin silmiini ei ole osunut yhtään mainosta koko jutusta, mutta onneksi äiskä vinkkasi asiasta. Kysyin seuraksi paria tutorryhmän tyttöä, ja alunperin vähän epäselvä tapahtuma osoittautui loppujen lopuksi kaikille positiiviseksi yllätykseksi. Kyllähän tätä opiskelijabudjettia tuli kirottua, kun tarjolla olisi ollut upeita design-kalusteita ja -mattoja ihan reiluilla alennuksilla...

lankakauppa
IMG_2690a

Paremman kattovalaisimen lisäksi ostolistalla on vielä nojatuoli ja sisustustarroja, joilla ajattelin piristää muuten tylsän valkoisia seiniä. Nojatuolin hommaaminen on vähän työläämpi proggis auton puutteesta johtuen, mutta ehkä saan värvättyä jonkun pääkaupunkiseudulla asuvan sukulaisen auttamaan siedettävän hintaisen tuolin löydyttyä. Ikean valikoimat on jo tsekattu tuloksetta, joten seuraavana olisi kai vuorossa kierrätyskeskusten ja vastaavien kiertely. Haaveissa on musta, valkoinen tai punainen jättinojatuoli, jossa voi istua tuntikausia datistelemassa tai lukemassa kirjaa. Kaiken muun hyvän lisäksi sen pitäisi mahtua neliömetrin kokoiseen hissiin – ai miten niin olen vaativa?

IMG_2688a
IMG_2704b

3 kommenttia:

 1. Aivan I-HA-NA tuo lintuavaimenperä!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oottelin pitkään hyvää tekosyytä hommata itelle tollanen, oma kämppä tuntu tarpeeks merkittävältä syyltä :D Niitä saa muuten kahden hengen/linnun versionakin, valmistaja on Qualy *vinkvink*!

   Poista
  2. Meillä on jo se avaintaulu ;) Voisin silti käydä vilkaisemassa via netti...

   Poista