lauantai 4. elokuuta 2012

ikea – opiskelijan sisustustaivas

Edellinen postaus tuli ajastettuna, sillä olin tiistaista torstaihin Helsingissä sisustamassa uutta kämppää. Keskiviikkona käytiin hamstraamassa Ikeasta pelottava määrä huonekaluja ja loppuilta kuluikin niitä kootessa. Voin kertoa, että Expedit-hyllyn kokoaminen ei ole kovin rentoa hommaa. Siitäkin kuitenkin selvittiin – nyt mietin vain, miten saan seuraavassa muutossa valtavan hyllyn siirtymään kuudennesta kerroksesta pakettiautoon talossa, jonka hissi on tismalleen metri kertaa metri -kokoinen. Suunnittelin jo valmiiksi Facebook-statuksen, jossa anelen kaikkia pääkaupunkiseudulla asuvia supermiehiä auttamaan neitoa hädässä... Onneksi kämppä vaikutti kuitenkin niin kivalta, ettei seuraava muutto ole ainakaan näillä näkymin kovin ajankohtaista!

IMG_2402a

Keskiviikkona saatiin kaikki isoimmat jutut alta pois, ja torstai menikin verhoja ripustellessa ja henkilöauton kyydissä tuotua muuttokuormaa purkaessa. Huoneen värityksestä tuli suunnitelmien mukaisesti pääasiassa mustavalkoinen, muutamilla punaisilla yksityiskohdilla. Yhteen nurkkaan jäi kivasti tilaa nojatuolille, ja mattoasioita täytyy miettiä vielä vähän, mutta eihän sisustus ole koskaan täysin valmis. Tykkään joka tapauksessa "valmiin" huoneen fiiliksestä ja värityksestä, joten en voisi olla tyytyväisempi valitsemiini huonekaluihin. Laittelen lisää ja yksityiskohtaisempia kuvia syyskuussa, mutta tässäpä vähän yleisilmettä.

IMG_2403a
IMG_2409a
lamput

6 kommenttia:

 1. Ihanan näkönen kämppä sulla ja ainakin riittävästi kaappitilaa :D. Ja todellakin ikea on opiskelijan sisustusparatiisi, mutta ne kokoamiset vie todellakin koko illan. Mullekin hankittiin exbedit-hylly ja sen lisäksi vähän muutakin :). Ja samanalisuudet jatkuu: munkin taloyhtiön hissi on m*m ja mun kämpässä on monta asiaa joita mietin miten voin muuttaa mutta tilanne onneksi niin ilonen että käppä on mukava ja todennäkösesti asun pidempää( jos tilanne parisuhteessa ei ääkkiä muutu)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :) Onnea sullekin kivasta kämpästä, hauskasti sattunut yhtäläisyyksiä meille :D

   Poista
 2. Aivan älyttömän hienolta näyttää!!

  VastaaPoista
 3. Nonii hyvinhän minä mahdun tuonne vierailemaan! :DD ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vieraslistaa on jo sen verran, että mun pitää varmaan heti ekana viikonloppuna käydä ostamassa se varapatja... Tervetuloa vaan! :)

   Poista